fallback

Новото Mondeo пристигна в Париж

Получава по-качествени материали от своя американски близнак

fallback
  • #22
    RS1600 ( преди 11 години )
    Явно Ауто Билд имат различни издания - едно за промити мозъци на тема Хюндай и друго за останалите. Може би имаш предвид броя, в който Фокус е първи, Голф 2-ри, 1-серия 2-ра, а i30 четвърти?
  • #21
    2! ( преди 11 години )
    Качествени материали и Форд, това е виц.В предния АБ сравняваха Фокус и i30.Нямало място за сравнение.Корейката била като премиум модел пред фордчето-евтини и драскащи се пластмаси и имаше забележки към сглобката, на посредствено ниво.
  • #20
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ха за Европейския модел, по качествени материали и по-хубав дизайн. Ясно защо Тойота продава добре в САЩ а в Европа никой не я купува. Само където в САЩ, където явно са свикнали с по-грозен дизайн и евтини пластмаси изреваха от евтините материали в Приус ха ха. Това обяснява по евтините цени на колите в САЩ и защо Европейските марки ги смятат за найкачествени в САЩ. Просто там ги заливат с *** и явно европейските модели са им се сторили супер лукс.
  • #19
    jok ( преди 11 години )
    1.6 дизел, супер евтин интериор и заспиваш :)Последните модели на Форд определено са потресаващо трагични, не само като интериор. За други по-нови марки не важи. Трябва на шофьора да му е удобно - все пак той ще брои парите в повечето случаи!За това Форд-никога!Не съм изпаднал до толкова.
  • #18
    Анонимен ( преди 11 години )
    astona si e po-hubav...
  • #17
    Прекрасно ( преди 11 години )
    сравнение на разликите в качеството на автомобилите за Европа и САЩ!И в материали, и в окачване, в кормило.Това обяснява както и разликата в цените, така и защо някои марки, които се продават зад океана, някак си не вървят в Европа - Toyota,Kia ит.н.
  • #16
    Triforce ( преди 11 години )
    1.6 дизел, супер интериор и заспиваш :)Последните модели на Форд определено са интересни, като интериор. За други по-нови марки също важи. Трябва на шофьора да му е удобно - все пак той ще брои парите в повечето случаи! :)
  • #15
    RS1600 ( преди 11 години )
    Вие пък точно за 1.0 Ecoboost се хванахте. Та това все пак е базовия двигател и със сигурност ще е много по-добре от базовите на конглокенцията, които са 1.6 атмсоферни с по-нисък въртящ момент в много, много по-тесен оборотен диапазон.1.6 Ecoboost ще си е страхотен за колата, който иска има и 2.0.
  • #14
    Анонимен ( преди 11 години )
    Че те са "едно и също" ти да не падаш от Марс-извънземен?
  • #13
    xax ( преди 11 години )
    podqvolite hluc .. teq ot ford si imat qk dizainer
fallback
Последни