fallback

Новото Mondeo пристигна в Париж

Получава по-качествени материали от своя американски близнак

fallback
  • #32
    Анонимен ( преди 11 години )
    Оф тия стопове нещо не ме кефят, не разбраха ли, че на седан най-хубавите стопове трябва да са като тези на Таунус и Орион?
  • #31
    Анонимен ( преди 11 години )
    Новият Фокус е стъпка назад:- по-лош обзор- прекалено издут и неудобен за паркиране- грозен дизайн (издут като балон, фарове като на Пежо и гадна решетка)
  • #30
    бъчваря ( преди 11 години )
    Нещо не ви отърва и триете :) Ама това е истината. След като не ви изнася, не се заяждайте на тема Ауто Билд. Странно, че страстният фен на Хюндай не пророни и думичка. И как да пророни, като му запуших устата?
  • #29
    Анонимен ( преди 11 години )
    Как реагират хората на 10 годишен Форд:- Уау, какъв напредничав за времето си дизайн и още изглежда свежо (пример: Първия Фокус 1998-2004)Как реагират хората на 10 годишен Опел:- Ъ, какъв е този допотопен дръгел? Изглежда ужасно (пример: Астра F класик, Астра G)
  • #28
    Анонимен ( преди 11 години )
    Форд винаги са превили хубави коли, но имат лошо управление. Така например пуснаха грозната Сиера на мястото на култовия Таунус/Кортина, та им се наложи да пуснат седан на базата на Ескорт /Орион/, на който задницата беше като на Таунус (та дори стоповете са абсолютно същите като на Таунуса при Ориона), че да се отсрамят. 2008 пък пуснаха един дебел кютук на мястото на Фиеста.
  • #27
    Анонимен ( преди 11 години )
    Отзад и отстрани става, отпред не ме кефи. МРАЗЯ издължени фарове! А тези изпъкнали решетки и предници седят много грозно!
  • #26
    бъчваря ( преди 11 години )
    Както виждаш, в крайна сметка Фокус и в трите теста е на първо място, а Хюндай има второ, трето и четвърто място.
  • #25
    Triforce ( преди 11 години )
    И стига с тоя твоя багажник, че умирам да се смея!!! :D :D :DТи си клоун - ще ни умориш всички тук!Нека да направим една сбирка и ще те поканим да ни забавляваш. Кажи колко пари искаш на час и да се съберем и да те поканим на парти, да ни поразвеселиш с твоите багажници - хахахаха!
  • #24
    Triforce ( преди 11 години )
    Абе *** мозък, RS1600 кара нова кола бе, кви 2 кинта от майка му? На теб ти трябват 5 кинта някоя *** да ти врътне една тръба. Селянин! То бива да си кон с капаци, ама твоето "Хюндай е най-добър!" започна да дразни всички, които ти четат глупостите!!!
  • #23
    бъчваря ( преди 11 години )
    Има предвид един от последните броеве. В един от по-предните обаче, когато тестващите бяха от всички издания на АБ в Европа, на Фокус бе дадена по-висока оценка за материалите и качеството на изработка. Явно всичко зависи от това, кой пише тестовете.
fallback
Последни