fallback

Новото Mondeo пристигна в Париж

Получава по-качествени материали от своя американски близнак

fallback
  • #52
    Wane ( преди 11 години )
    Интересно е, че този път дизайнът е по-скоро еволюция. Първите три поколения Mondeo нямаха нищо общо едно с друго. Иначе със сигурност ще е много добра кола и лидер в класа си по не малко показатели.
  • #51
    RS1600 ( преди 11 години )
    Абре с 3 думи:Следващата ми кола.
  • #50
    Triforce ( преди 11 години )
    Дадох пример точно по тезата на РС1600----------------------А на тези майстори, които цитирате, не бих дал да доближат колата ми на по-малко от 200 м. Вие сте жертви на мошеници, които оправдават собствената си некъдърност или измама с автомобила (независимо от марката).
  • #49
    ККК ( преди 11 години )
    Красив е, ама от Астън няма ли да се сърдят за решетката... Да бяха сложили и задно предаване и щеше да е перферктно завършена колица :)
  • #48
    Varna ( преди 11 години )
    Те в Казанлък са такива - на всяка манджа мерудия. Провинциалисти, какво да ги правиш!
  • #47
    Анонимен ( преди 11 години )
    Става въпрос за Ford,какви Итал. да не си объркал статията?
  • #46
    Triforce ( преди 11 години )
    RS1600 е прав. В Казанлък, всички майстори, като чуят италианска кола и така подскачат, все едно ще им вадят зъб. А този, който ми ремонтираше мотоциклета каза: "Да, няма проблем за поддръжката им! Супер са италианските автомобили! Просто никой не иска да ги ремонтира с желание, а когато правиш нещо на сила, то не се получава." Много съм съгласен с човека и ако някога се кача на кабрио Алфа Ромео, определено той ще е човека по поддръжката му :)
  • #45
    RS1600 ( преди 11 години )
    Господа, смешно е да правите изводи за качеството на Форд цитирайки модели, които не се произвеждат от 20-30 години, а дори и от тях ако имате впечатления са от незнайно как как карани и поддържани коли с неоригинални части.А на тези майстори, които цитирате, не бих дал да доближат колата ми на по-малко от 200 м. Вие сте жертви на мошеници, които оправдават собствената си некъдърност или измама с автомобила (независимо от марката).
  • #44
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да, Сиера наистина беше ***, обаче Таунус преди нея беше много качествен автомобил. По соц време имахме Таунус, от последните, произведен през 1981-ва.
  • #43
    Анонимен ( преди 11 години )
    А Сиерата не беше ли *** питам аз!Един мнооого голям ***,жаден за гориво,масло и всякакви други течности.Трошеше се за добър ден,а зимата можеше да го запалиш само ако го полееш с туба бензин и му драснеш клечката.Форд са си Форд и винаги са били една от най-кенефната марка.Много майстори изучиха децата си в чужбина покрай тези бараки и потриват ръце от задоволство щом излезе всеки следващ модел на Форд.
fallback
Последни