IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

470 промени за Toyota Verso

Моделът премина през фейслифт

470 промени за Toyota Verso

Когато чуем за фейстлифт, който обикновено се прави, когато даден модел навърши две години на пазара, си представяме леки промени, които да го освежат, за да може да бъде актуален поне още толкова.

При настоящото поколение на Toyota Verso обаче, фейслифт означава 470 промени в интериора и екстериора на колата. Те засягат визията, комфорта, динамиката, пътното поведение и потреблението на гориво.
470 промени за Toyota Verso
Първото, което се набива на очи, е новата външност на популярното MPV. Тя е изпълнена в новия стил на японската марка, който вече познаваме от Auris, Yaris и Avensis. Виждат се напълно нови предна броня, челни светлини, радиаторна решетка, преден капак, дневни LED светлини, задна броня с вграден дифузер и стоп светлини. При по-внимателно вглеждане ще откриете и нови странични огледала с вградени мигачи, нови джанти и много други. Освен това се предлагат и три нови цвята за екстериора -  Pearl White, Vivid Blue и Solid Blue.

В салона също има сериозни промени. Те засягат декоративните елементи, дамаските и цветовете. Някои от твърдите пластмаси в салона сега са заменени от меки на допир материали, а скоростния лост, волана и подлакътника отпред са облечени в кожена тапицерия Nappa. Контролните уреди на арматурното табло са с нова графика, като са осветени в бяло. Оранжевият цвят е запазен за осветлението на бутоните за управление на климатика, стъклата и амбиентното осветление.

Модернизацията продължава с въвеждането на по-богато стандартно оборудване, най-сериозно впечатление, в което прави 6.1-инчовата навигационна система с чувствителен на допир дисплей, която вече е стандарт за всички нива на оборудване. Освен това е работено по шумоизолацията на колата, настройките на окачването, кормилната система и твърдостта на каросерията, които предлагат осезаема оптимизация.

Промените не засягат обема на багажника и простора в салона. Трите реда седалки разполагат със системата Toyota Easy Flat-7, предлагаща 32 различни конфигурации. Обемът на багажника е 155 литра, когато седалките в салона са 7, но може да нарасне до 440 литра при сгъването на третия ред.

Що се отнася до двигателите, те са същите, които познаваме от настоящия модел. Агрегатите обаче са получили леки промени, като вече предлагат по-нисък разход на гориво и по-ниски нива на вредни CO2 емисии. Няма конкретна информация за показателите на колата, като японците обещават да ги съобщят по време на изложението в Париж, където модернизираната Toyota Verso ще бъде официално представена.

Тагове: toyota verso
0 от 500