IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа i30 с три врати

Премиерата ще се състои в Париж

Hyundai показа i30 с три врати

Hyundai показа i30 с три врати
В края на миналата седмица видяхме първите снимки на новата Kia Pro_cee'd - версията с три врати на Cee'd. Днес от корейския автогигант Hyundai-Kia Automotive Group показаха и версията с три врати на Hyundai i30, който споделя голяма част от техниката си с модела на Kia.

Автомобилът ще бъде представен на изложението в Париж, като за сега се знае единствено, че ще се предлага с избор от четири задвижващи агрегата. Липсва информация кои ще са те, но можем да очакваме сред тях да присъстват 1.6-литровия дизел със 128 к.с. и 1.6-литровия бензинов турбо двигател, доставящ 200 к.с.
Hyundai показа i30 с три врати
Що се отнася до дизайна на i30 с три врати, той е близък до този на комбито и хечбека с пет врати. За разлика от Kia Pro_cee'd, където промяната е осезаема, при i30 е заложено на значително по-малки промени. Такива се откриват в предната част, където виждаме нова решетка на радиатора, както и в задната, която е оборудвана с леко променена броня.

Повече подробности очаквайте по време на изложението в Париж.

Тагове: hyundai i30
0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    този под мене втори път ми копира коментара само ,че с голф.Този умник явное дилър на ХюнДАЙ.Толкова е щастлив този сладур,защото не може сам да напише коментар.Аз голф не коментирам,защото нямам опит.
  • #23
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    тук явно никой не екарал нов Golf.В друг коментар бях гонаписал и ще гоповторя.Във фирматаимаме 2 бр.Golfбензинови 122 к.с.Достаудобниседалки,относителноширок вътре,многомалък багажник.Неможе да върви,приизпреварване трябвадоста засилване,среденразход малко над 8,0.КОлко от вас саизпреварвани отGolf,като е толковамасов автомобил.дизелът 90 к.с 1.6 еотносително добървариант.Качеството вкупето не е ништоособено.Това е единпрехвален модел.Личен опит от над40000 км.
  • #22
    10 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какво да коментираме, доброто си е добро.
  • #21
    11 rate up comment 7 rate down comment
    До ентусиастите ( преди 11 години )
    И 3 дни да не свалят материала, няма да събере 50-на коментара./От които само на един около 20 бр./ Безспорно добра бюджетна кола за цената си, но нищо по вече. Става за превоз от точка А до т.Б, стига точките да не са много отдалечени, а на теб да не ти пука какво "караш".Едва ли някой, който си купува Golf, ще я предпочете, но клиентите на малките класове на Renault,Peugeot и Opel е въможно да изберат Kia.
  • #20
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Доста подобриха дизайна в сравнение със стария модел. Хюндай определено имат напредък в дизайна, колите им имат доста европейски вид, лошото е че са Хюндай, която както знаем не е особенно тачена марка от българина. И няколкото издънки особенно с модела на КИА, който копира БМВ само развалят хубавите впечатления, които започват да правят някой нови модели на Хюндай. Все още не е дошъл момента в който Хюндай да се възприема в България за хубава кола но след 10-20г. може и това да стане.
  • #19
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Gladiator ( преди 11 години )
    Днес се поздравихме за положителните оценки, в съседна статия,и....пристига 52аll. и се почва ,разгледай коментарите,има ли някой да се държи като теб.
  • #18
    10 rate up comment 13 rate down comment
    AndersBreivik ( преди 11 години )
    Гущер,да не ревеш после.Да няма кой почна.Точно ти не говори за регистрации,никой не ти обръща внимание,само аз.
  • #17
    12 rate up comment 12 rate down comment
    AndersBreivik ( преди 11 години )
    Alligatorче,само към теб е.Ти знаеш защо!!!
  • #16
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Брейвик ( преди 11 години )
    Не Гущер,само ти кълвеш!
  • #15
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Кога ще нападате?