IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Honda CR-Z – първа официална снимка

Леки визуални промени и по-мощен агрегат

Обновената Honda CR-Z – първа официална снимка

Японският прозводител Honda задочно, с помощта на интернет, показа как ще изглежда обновеното хибридно купе CR-Z. По време на  премиерата бе обявено, че Honda е готова с второто поколение на модела, но показаното купе е фейслифт.
Обновената Honda CR-Z – първа официална снимка
Дизайнерите са запазили формите на настоящото поколение, но са поставили нова предна броня и са модернизирали светлините и решетката на радиатора. Засега остава загадка как ще изглежда задната част на машината, където се очаква да има нови светлини и нова броня.

Honda CR-Z е снабден с усъвършенстван хибриден агрегат, в който влизат 1.5 литров бензинов двигател и електромотор. Японците обявиха, че са увеличили мощността на хибридната система, но точно с колко ще разберем на предстоящото изложение в Париж, където ще бъде официалната премиера на машината.

Освен обновеното CR-Z в столицата на Франция Honda ще покаже и модификация на Civic с напълно нов 1.6 литров дизелов мотор i-DTEC с технологията "Earth Dreams". Агрегатът има мощност от 120 к.с. и 300 Нм въртящ момент, като средният му разход на гориво е 3.6 л/100 км, а нивото на вредни емисии – 94 г/км.

Тагове: earth dreams honda cr-z
0 от 500
  • #11
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Бъчваря автофен?Тоя дето не може да си пусне фаровете?Айде стига глупости!
  • #10
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Не мисля, че е скъп! Да беше още по-скъп, ама да му бяха сложили по-хубави седалки. Така мисля аз. Много е динамичен, понеже е леко хибриден, има нисък разходи и си върви идеалка. Ти какво очакваш за тези пари? И каква Фиеста вкара във филма, че нещо не разбрах? Това не е Хонда Джаз, това е друг модел :)
  • #9
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Най-хубавият автомобил в ниския клас. Жалко само, че е с 2+2 места и доста скъп. Но е много по-красив от Фиеста и другите в класа.
  • #8
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    благодаря много за инфото но господин бугати е използвал нитове(rivets)докато хонда говорят за заваряване(welding)така че колега хем си прав хем не си
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    битурбо дай линк да видя че на голи думи не вярвам
  • #6
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Klasika,значи в задния вход ти го е вкарал?Сигурно ти е харесало щом се хвалиш.
  • #5
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    не трифорс не става въпрос за сплави а аз директно заваряване на стомана и алуминий използвайки механично налягане вместо електродъгово или каквото там използват и така получената конструкция ще бъде 25% по-лека което ще подобри динамика разхода на гориво и така натакък също така тази технология позволява да бъде препозиционирано цялото окачване първият продукт който ще бъде проиведен по зати технология ще бъде хонда акорд 2013
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Техническият ми английски куца, но да разбирам ли, че се опитват да направят сплав от алуминий и 20% стомана, като се споменава, че двете не могат да се заварят по принцип, а от Хонда са успяли? Това е МНОГО добре!!!
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    та като стана дума за хонда преди няколко дни намерих това http://***.gizmag.com/honda-steel-aluminum-welding/24096/дано ви бъде интересно колеги
  • #2
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Много са им твърди седалките!Иначе миналата година, като сядах на панаира и ми направи впечатление, че от тия малките колички, тази може би беше най-широка и имах място за краката. Учудващо за такъв малък клас автомобил! Дето се вика, една по-голяма спортна кола има същото място, което е странно.Браво на HONDA!