IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz CLA ще получи 330 к.с.

Нови шпионски снимки на бъдещия модел на немците

Mercedes-Benz CLA ще получи 330 к.с.

Mercedes-Benz продължава усилените тестове на новия си модел CLA. И от това се възползват фотографи на автомобилни издания, които успяха да „хванат” по време на изпитания „заредената” версия на седана, в чиято разработка участват специалисти от AMG.
Mercedes-Benz CLA ще получи 320 к.с.
Тази модификация е снабдена с 2.0 литров турбо-мотор с мощност 330 к.с. Благодарение на него автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 5 секунди.

В основата на бъдещия модел е платформата MFA, на която са пострени новите A и B-class на германския производител. Именно от тях ще бъдат взаимствани и по-голяма част от бензиновите и дизелови двигатели. Външният вид на CLA обаче е издържан напълно в стила на CLS.

Световната премиера на новият модел ще се състои на някое от изложенията в началото на 2013 г. Веднага след това ще стартира и производството, което ще бъде изцяло в завода на Mercedes-Benz в Унгария. По предварителни данни цената на седана ще стартира от 28 000 евро.

Тагове: amg mercedes cls mercedes cla
0 от 500