IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ показа бъдещия си дизайн

Моделът XRAY е разработен от бивш дизайнер на Mercedes-Benz и Volvo

АвтоВАЗ показа бъдещия си дизайн

Автомобилите Lada поемат по нов път на дизайна си, стана ясно на международното изложение в Москва. Там компанията АвтоВАЗ показа концептуалния XRAY, който демонстрира как ще изглеждат следващите модели на руския производител.
АвтоВАЗ показа бъдещия си дизайн
XRAY е разработен от Стив Матин – бивш дизайнер на Mercedes-Benz и Volvo, който от около година отговаря за външния вид на всички нови модели на АвтоВАЗ. Именно той представи машината пред посетителите на изложението.

Концептуалният модел е с решетка на радиатора, боядисана в черно, която заедно с хромираните елементи отпред образува латинската буква Х. От компанията са категорични, че именно този елемент трябва да стане основна визуализация на марката Lada.

Освен това фирмената емблема е станала доста по-голяма и вече е поставена на собствен постамент. Интериорът на модела е напълно различен от досегашните, като е конструиран от няколко отделни елемента с различна функционалност и цвят.

Към момента от АвтоВАЗ не съобщават нищо за двигателите, които предвиждат за новите си модели.

Тагове: lada xray
0 от 500