IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 годишна успяла да спре автомобил, движещ се със 130 км/час.

В щата Индиана, 11 годишно момиченце успя да спре автомобил, движещ се със скорост 130 км/час.

11 годишна успяла да спре автомобил, движещ се със 130 км/час.
Малката Абигейл Паркър била в колата заедно с майка си и по-малкия си брат. Майката на Абигейл била диабетичка и по време на шофиране изгубила съзнание. 

Абигейл, която била на задната седалка, успяла да премине на предната и от скута на майка си да спре бързо движещата се кола. 

Според полицаят Джо Сушер от полицията в Индианаполис „детето е извършило геройски акт”. Освен че е успяла да спре тежкия семеен ван, малката Абигейл е успокоявала брат си, а след това е информирала сама полицията за станалото. 

След като момиченцето се обадило на телефона за спешни случаи 911, полицията изпратила линейка и полицейска кола на място. Когато пристигнали, ванът бил спрял, като частично блокирал пътя в едната лента. 

Майката на Абигейл, Дебора Паркър била в безсъзнание заради рязкото падане на кръвната й захар. По думите на детето, майка й започнала да управлява автомобила странно при около 130 км/час и се наложило малката да вземе нещата в свои ръце.
0 от 500