IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan Pathfinder - първи официални снимки

Кросовърът почти не се различава от концептуалния модел

Nissan Pathfinder - първи официални снимки

Официални изображения на новото поколение на всъдехода Pathfinder публикува компанията Nissan на своята страница във Facebook. Серийният кросовор практически не се различава от концептуалния прототип, показан на изложението в Детройт през януари. Машината ще се появи на пазара тази есен.
Nissan Pathfinder - първи официални снимки
Съдейки по публикуваните снимки главната разлика от прототипа ще бъдат пластмасовите ленти, разположени на каросерията. Четвъртото поколение на Pathfinder за първи път от 27 г. (откакто съществува този модел) променя концепцията си коренно. Машината вече ще разчита на напълно нова платформа, която заменя старата, тежка конструкция. Това, според инженерите на Nissan, ще доведе до подобряване на управляемостта и снижаване на разхода на гориво. Освен това кросовърът ще разполага със 7 седалки.
Nissan Pathfinder - първи официални снимки
Засега не се разкриват никакви данни за двигателите, на които ще разчита новият Pathfinder. Според слуховете машината ще разполага с безстепенна вариаторна скоростна кутия, която е самостоятелна разработка на Nissan, както и със системата за задвижване на четирите колела All Mode 4x4i. Тя е позната от останалите кросовъри на компанията.
Очаква се като основен двигател да бъде използван традиционния 3.5 литров V6 мотор, чиято мощност ще нарасне до 265 к.с. Той е преработен, в резултат на което разходът му на гориво ще бъде намален с 25 %.

Тагове: pathfinder
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    NANI ( преди 11 години )
    http://vbox7.com/play:55334876d0 Ето на това казвам добър джип :)
  • #14
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ето го,чудесен е особено вътре несравним лукс за кола от този клас:http://***.netcarshow.com/nissan/2012-pathfinder_concept/
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много тлъст изглежда и клекнал всеедно от високото си тегло :D. Сегашния наистина кефи има вид на корава машина.
  • #12
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Патфиндъра определено кефи.Прекрасен семеен автомобил с висока проходимост,който няма да ви остави на пътя.Сега изглежда малко по-цивилно,но точно това му е предназначението.Познавам добре сегашния модел и предния и мога смело да заявя,че е много,много добра машина,без някакви бъгове и слаби страни.Супер е колата.Ще я видя,като излезе и тогава мога да кажа нещо повече за това новото,а сега само по картинка може единствено да гадаем.
  • #11
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Боби ( преди 11 години )
    Определено е по-добре от стария.
  • #10
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Шишо Бакшишо ( преди 11 години )
    Малко скучна работа. По 10 марки ползват едно шаси и какво се получава - еднакви коли насекаде. А сега някой да ми кже, че това не е Dodge Journey/Fiat Freemount.
  • #9
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Който иска истинска високопроходима машина отива на Патрол.Там е истината.Патфиндъра винаги е бил ниво надолу.При него винаги се е залагало на повечето място и комфорта.Въпреки това е класи над паркетниците по отношение проходимост.Действително обаче този нов вариант и на мен не ми допада на външен вид.Много заоблен е и не му ходи.
  • #8
    5 rate up comment 7 rate down comment
    който не го харесва- ( преди 11 години )
    да не го купува ;)бях се замислил за Мурано , но май ще се наложи да мисля още ;)..ако го пуснат скоро
  • #7
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 11 години )
    Не само мяза, ами си е истински паркетник.Как може задвижването да му е All Mode 4x4i? Възмутен съм, а и някъде пишеше, че вече моделът няма да е на шаси.Язък :(Това е хора, ако искате истински офроуд подготвяйте се психически, че след 10 години ще се оглеждате само за трактор.
  • #6
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Wrangler.......