IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Промяната на дизайна на Toyota вече е факт

Следващото поколение на Auris показва намеренията на японците в тази насока

Промяната на дизайна на Toyota вече е факт

Шпионски фотографии на следващото поколение на Toyota Auris се появиха в британското издание Autocar. Те са направени по време на рекламни снимки на модела в Холандия, като на тях се вижда хибридната версия (в бяло) и базовата модификация.
Промяната на дизайна на Toyota вече е факт
Снимките са потвърждение на казаното от шефа на дизайна на Toyota Акихиро Нагая, който обяви, че компанията ще промени сериозно дизайна на автомобилите си. Той няма да бъде консервативен, а напротив – по-емоционален и агресивен. Именно Auris е една от първите крачки в тази насока.
Промяната на дизайна на Toyota вече е факт
Освен това хечбекът ще стане първият модел на японския концерн, който ще получи 4-цилиндрови дизелови двигатели с обем 1.6 и 2.0 литра, произведени BMW. Те ще се появят на пазара около година след официалния дебют на автомобила, който е насрочен за средата на 2013 г.
Промяната на дизайна на Toyota вече е факт
Същевременно моделът ще запази 1.3 и 1.6 литровите бензинови мотори от настоящото поколение, като те ще бъдат модернизирани. Това важи и за хибридния агрегат, който ще бъде по-лек и по-икономичен. Следващият Auris ще се произвежда в завода във Великобритания, като на по-късен етап ще се появи и версия „комби”.

Тагове: auris
0 от 500
  • #21
    1 rate up comment 3 rate down comment
    uf ( преди 11 години )
    http://***.hyundaibg.bg/bg/salon/groupid/4/carid/46/typeid/1#cars
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Авенсис ( преди 11 години )
    Имам Тойота Авенсис и съм много доволен от качеството й, но дизайнът на всичките модели куца. И не е въпрос какъв е по народност дизайнерът, а какво се иска от него. Защото дизайнерското бюро на всички тези модели се намира в Софиа-Антиполис във Франция, където работят хора с различна националност!Жалко, че не могат да вземат пример от Киа, а имат достатъчно пари да си позволят дизайнер като Петер Шрайер!
  • #19
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    CRX e edinstvenia 6adiovar na japonskia dizain, nepi6a godinata,vseki znae za koi CRX govoria!!!!!!!
  • #18
    24 rate up comment 5 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Крайно време беше тойота да си поднови дизайна на ниво конглокенция 2010.. защото даже дачия от години правят по-красиви автомобили от тойота.. не говоря за качество, говоря за дизайна на тойота който куца от много години насам..
  • #17
    6 rate up comment 19 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Mnogo dizaineri,mnogo vushlyovci!Aurisa nyama da ima nikakva konkurenciya!To se znae oshte otsega.
  • #16
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Онзи ( преди 11 години )
    мен пък ме кефи
  • #15
    17 rate up comment 23 rate down comment
    КК ( преди 11 години )
    Прави ми впечатление,че феновете на немците са много тук,НО карат трошки и не могат да дадат мнение за японското.Аз съм карал немско ново и мога да дам мнение-в момента имам три нови коли до 3 г-японки.То и изразът е оттам-японско чудо в развитието.Японците правят масови коли с добро техническо състояние.въпросът е да си купиш масова кола за хора средна ръка,да не се изръсваш и да я караш безпроблемно и да не ходиш всеки месец с колата си за стотици хиляди в сервиза.правите ли разлика??
  • #14
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това не е ли нашия грейт уал?
  • #13
    23 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Никога не са били добри в дизайна...
  • #12
    24 rate up comment 16 rate down comment
    Драгомир ( преди 11 години )
    Tази Toyota, външно въобще не ми харесва!. Изглежда ми като някакво осъвременено копие на Nissan Tiida! Не ми харесва страничната и линия, а за този изключително голям преден надвес нямам думи!. Заради този голем преден надвес като на Auris-а не ми харесват и пoвечето коли с предно задвижване, приличат ми на носорози! За мен красотата и естетиката изглеждат по- друг начин, а той е задно задвижване, дълъг преден капак, къс преден надвес, снижена линия на тавана!:).