IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото поколение Range Rover

Снимаха го без камуфлаж

Това е новото поколение Range Rover

Това е новото поколение Range Rover
От доста време в интернет се появяват шпионски снимки на новото поклонение Land Rover Range Rover, на които обаче луксозният всъдеход и умело прикрит с камуфлаж. За първи път днес се появи снимка, която показва возило в пълният му блясък. Фотографията е разпространена от изданието MotorAuthority и разкрива предната и страничната части на Range Rover 2013.

Както може да се види на снимката дизайна е преминал през щателна промяна, но все пак автомобилът лесно може да бъде разпознат като Land Rover Range Rover. По-сериозните промени ще бъдат в конструкцията и механиката на популярния всъдеход.

Range Rover 2013, който към момента е известен с кодовото име L405, ще използва силно модифицирана платформа от Jaguar XJ. Шасито на возилото ще е изградено от алуминий, което ще позволи по-ниско общо тегло, по-добро пътно поведение, по-ниско потребление на гориво и по-добра динамика.

Твърди се и за хибридна plug-in версия, която ще изразходва само 7 литра на 100 километра пробег. Този модел ще разчита на дизелов TDV6 двигател и електромотор, комбинирани с 8-степенна трансмисия ZF.

Иначе, стандартните версии ще разчитат на 5.0-литров бензинов V8, който ще предлага атмосферна и supercharged версия (компресор), както и на 3.0-литровия TDV6, който ще бъде наличен само в Европа.

Очаквайте скоро подробна информация и снимки на Range Rover 2013.

Тагове: land rover range rover
0 от 500
  • #4
    34 rate up comment 4 rate down comment
    nov ( преди 11 години )
    Не е махнат целият камуфлаж.Лепенките на капака и по вратите пречат да се получи пълно и коректно визуално впечатление за машината. Ако се разгледат детайли светлини и решетка, не е твърде зле...... а и да не забравяме, че единственият конглокент ще е хипопотамът Bentley EXP 9 F Concept, та за какво да се пънат дизайнерите :)
  • #3
    39 rate up comment 14 rate down comment
    фен на мерцедес ( преди 11 години )
    ахаахахахахахахахахаахаххахаахахахаххахахаха *ати грозната щайга...това по-грозно и от бмв х5 и ауди q7 взети заедно...майко каква излагация
  • #2
    50 rate up comment 2 rate down comment
    pfff, ( преди 11 години )
    Дано не е това!!!!ц Това прилича на китайска кошница!
  • #1
    43 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Има нещо странно в този автомобил :ДДД