IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Надали някой някога е карал така в Сан Франциско

Това е Кен Блок и Gymkhana FIVE

Надали някой някога е карал така в Сан Франциско

Надали някой някога е карал така в Сан Франциско
Щом не става дума за състезание, безспорно най-добрият пилот е Кен Блок. Американецът е доказал многократно, че шоуто, което може да сътвори с автомобил, няма аналог с света. Да, когато на пистата има хронометър, той не е особено добър, но щом става дума шоу на четири колела, Блок няма равен.
Надали някой някога е карал така в Сан Франциско
За петата част на поредицата Gymkhana той е избрал Сан Франциско. Градът, известен със своите стръмни улици, е един от най-предпочитаните за сцени с автомобилни гонки, тъй като дори с невисока скорост се получават зрелищни скокове. Да, много екшън филми са снимани в Сан Франциско, но надали някой някога е карал така по тези улици.

Какво шоу са сътворили този път Блок и неговата Fiesta (+600 к.с.) вижте на видеото долу

 

Тагове: gymkhana ken block
0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    Заради тази сцена гледах всички филми на Стив Макуин :) И да ви кажа, заслужава си ... А това видео също е доста зрелищно има интересна режисура и доста екстремни моменти :) Аз също не харесвам блок , но трябва да се признае ,че това което прави предизвиква огромен интерес и никой друг освен него не го прави :)
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    RS1600 ( преди 11 години )
    Точно така Nabludatel. Това е култова сцена, която сложи началото на нови стандарти на холивудските преследвания с коли. Феноменална е, че и доста дълга.
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Slav78 ( преди 11 години )
    Колеги това е бизнес за купчина пари. Човека е добър и прави кинти с това което може. Другото е завист.
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Dido ( преди 11 години )
    VTI - ами напълно си прав и ти го доказваш, българина освен да мрази (българската дума за "хейтва", ако не знаеш) друго няма да е...просто неможеш да имаш нормално възприятие на чуждото мнение,не е ли като твоето - хейтваш!А що се отнася до този артист.Да клиповете му са зрелищни,добри реклами с очевидно огромен бюджет,добър подход на няколко големи марки да рекламират.Не отричам! Но не приемам подобни реклами или филми като бързи и яростни за чиста монета!!От далеч си личи колко пъти са правени едни и същи каскади, колко пъти са слагани и махани камери на колите за да се заснеме даден момент от различни позиции за да стане по зрелищно . Колкото и да не ти се вярва, Блок не е завъртял ключа и не се е движил безспирно по трасето, каскада след каскада без милиметър грешка.така че, не ми го натиквайте този като най-великия. Просто други богати фирми не са решили да си правят реклама по този начин с друг пилот ...иначе рекламите са зрелищни ...
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    speedart EVALA za komentara!!!
  • #9
    13 rate up comment 0 rate down comment
    speedart ( преди 11 години )
    Надали някой някога е карал така в Сан Франциско.......карал е естествено ...Клинт Истууд в мръсния Хари ( magnumn force)..
  • #8
    1 rate up comment 4 rate down comment
    propov ( преди 11 години )
    И това на края е монтаж,нали?!Или шлепа или морето или и двете не са истински?!Ми то да не като да правиш домашна ракия...е това го могат само истинските мъже,щото там втори дубъл няма!!!***,***...
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това просто си е една готина реклама на марка обувки, на енергийна напитка и Форд Фиеста ;) но пък за сметка на това е оригинална и доста добре направена реклама ;)
  • #6
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Че е добър- добър е , намерил си е ниша човекът, намира си спонсори, прави шоу , прави и пари..., но нещо в състезанията не му върви или просто останалите са много по-напред с материала
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    То си е ясно-за всеки спорт се изисква конкретни умения и то въз основа на съответната дарба.Например съзтезатели от един вид авт. съзтезания изобщо не се опитват други, дори не рискуват в друг клас на същите.