IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 1-Series тръгва с xDrive

Системата за задвижване на четирите колела ще се предлага както за версиите с 3 врати, така и за тези с 5 врати

BMW 1-Series тръгва с xDrive

Както вече стана ясно BMW ще прибави нов двигател за 1-Series, който трябва да се превърне в базов за модела. Освен това возилото ще получи като допълнителна опция и системата за задвижване на четирите колела xDrive.
BMW 1-Series с нов двигател и xDrive
Базовата версия на модела -114i, ще разполага с 1.6 литров, 4-цилиндров турбомотор с мощност 102 к.с. и 180 Нм въртящ момемнт. В комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия машината ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 11.2 секунди и ще развива максимална скорост от 195 км/ч.

Тези технически показатели едва ли ще впeчатлят особено феновете на баварците, но голямото предимство на новата версия е ниският разход на гориво. Той ще бъде 5.5 л/100 км. смесено, а нивото на изхвърлени вредни емисии СО2 – 129 г/км.

Системата xDrive, която ще бъде стандартна при топ моделът M 135i, ще се предлага както за версиите с 3 врати, така и за тези с 5 врати, като ще бъде налична на пазара от началото на ноември.

Тагове: xdrive 1-series
0 от 500