IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok

Оборудват го с двигател и шаси от Mitsubishi.

Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok

Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok
Volkswagen Amarok е най-новата жертва на китайските дизайнери. Немското проходимо возило явно е вдъхновило толкова силно творците на китайската компания CHTC (China Hi-Tech Group Corporation), че те са решили да го изкопират напълно.

Вероятно има някакви разлики в екстериора и интериора, но те са трудно уловими. Със сигурност разлики има и в качеството на изработката, както и в сигурността и задвижващите агрегати. Автомобилът на CHTC, който носи името T3, използва 2.4-литров двигател на Mitsubishi (4G69S4N). Той доставя 136 к.с. и 200 Нм, като задвижва четирите колела. Според информацията двигателят покрива нормата Евро 4. Трансмисията е ръчна с 5 степени, а максималната скорост на движение достига 140 км/час.
Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok
От интернет страницата на China Hi-Tech Group Corporation става ясно, че това е 100% държавна компания, създадена през 1998 година, в която работят над 50 000 души. Тя оперира в повече от 20 провинции в Китай в над 20 страни и региони в цял свят.

Още китайски клонинги
Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok
Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok

Тагове: volkswagen amarok
0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе какъв Грейт Уол, в статията има снимки на двата автомобила една под друга. Спокойно могат да ги пуснат тези снимки в рубрката открий седемте разлики.
  • #14
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Илиянски ( преди 11 години )
    Разбира се това е клонинг на Great wall Steed 5 ,а не на VW Amarok.Нещо от Аутомедия пак са се объркали
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Blago ( преди 11 години )
    Лично на мен повече ми прилича на това:http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2010/12/Great-Wall-Steed-440x293.jpg
  • #12
    3 rate up comment 6 rate down comment
    до миризмата ( преди 11 години )
    Прав си, но трябва да се благодарят японците че има *** в сащ да им купуват тенджерите. Защото ако имаха малко акъл пазара щеше да е като в ЕС, да има много европейски, американски и тук-там някое японско недоразумение
  • #11
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    изработката и сигурноста на задвижващите агрегати на ФВ - Пхахахаха
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Много ми хареса мнението изразено от журналиста писал статията, че въпреки че прилича в дизайн и интериор качеството е далеч от изработката и сигурноста на задвижващите агрегати на ФВ. Май само един *** тука още не е разбрал това което всеки знае. Нека има и такива като него, че да продават *** си жълтурите иначе отдавна да са фалирали.
  • #9
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те жъртурите вече са станали световна сила. Те са световни шампиони по правене на евтини реплики на известни марки. Тотално бездарие, липса на идеи и иновативност, кражби и манипулации. Качество нулево. Не напразно продават коли за по 15-16000лв. иначе 5г. гаранция Гаранция обаче на какво, когато след първата година евтините пластмаси така пукат и тракат, че са за смяна но никой няма да ти ги смени. на третата не могат да минат технически преглед/това значи, че не става за движение по пътищата/
  • #8
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Акъла им е доста повече от твоя.ТИ жълтурите не ги мисли.Скоро ще са новата световна суперсила.
  • #7
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Mikan ( преди 11 години )
    Гадни китайски жълтури, толкова им е акъла че само могат да копират!
  • #6
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия с дръпнатите очи преди ги осъждаха, защото копираха без разрешение.В случая щом ще ползват шаси и мотори на Мицубиши са сключили договор за това, а за дизаина явно са намерили вратичка в законите и я използват.Скоро на жълтите никой нищо няма да може да им каже.Западните фирми ги ползваха за евтина работна ръка, но сега Китай разполага с технологиите на всички реномирани марки и може да ги ползва за своя изгода.Тепърва големите западни фирми ще си плащат за алчността!