IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Юсеин Болт потроши второ BMW M3

Полицията в Ямайка разследва най-бързия мъж на планетата

Юсеин Болт потроши второ BMW M3

Юсеин Болт е най-добрият спринтьор на планетата, но явно шофирането не е от силните му страни. През 2009 г. ямайският лекоатлет катастрофира в родината си, управлявайки чисто ново BMW M3, подарено му от спонсори за трите олимпийски титли в Пекин. Тогава Болт се отърва с счупване на кост на петата, но автомобилът бе сериозно ударен.
Юсеин Болт потроши второ BMW M3
През миналия уикенд спринтьорът "повтори упражнението" и записа в сметката си още една потрошено BMW M3 (на снимката). Този път Болт и двамата му спътници се разминаха без наранявания. Атлетът се е връщал от празненство, като след него е карал приятелят му и негов съотборник в националния тим на Ямайка Асафа Пауъл.
"Може на пистата да е по-бърз от мен, но аз съм по-добрият шофьор от двамата", коментира пред журналисти Пауъл, като добави, че инцидентът не е бил кой знае колко тежък. Полицията в Ямайка обаче е започнала разследване и ще разпита всички участници в произшествието, като дори известността на Болт няма да му помогне, ако е виновен.
Освен BMW M3 Юсеин Болт има в гаража си и Nissan GT-R, който му бе подарен от японския производител. Атлетът участва и в специална реклама на Nissan, посветена на олимпийските игри в Лондон.

Тагове: bmw m3
0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 1 rate down comment
    niksss ( преди 11 години )
    Тази *** вчера е слязъл от дървото, кой му е дал право да кара?
  • #14
    8 rate up comment 0 rate down comment
    бб ( преди 11 години )
    expert, точно вчера прегледах последния брой на Аутобилд и в сравнението за което говориш нямаше нито един параметър в който Хюндай да превъзхожда БМВ. Всъщност имаше едно нещо за което АБ хвалеха Хюндай и това беше ... навигацията му. А такива 2 секунди по-малко от другите са само в сънищата ти! Престани да пускаш кьорфишеци в които само ти вярваш! Между другото в това сравнение участваше и Форд и учудващо за много хора имаше много добри показатели. Мисля че беше с най-нисък разход.
  • #13
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Хан Крум ( преди 11 години )
    Ето за това на *** не се дава да управлява дори и ръчна количка.може да е един от най големите спринтьори в историята на леката атлетика /като изключим разбирасе македонските спринтьори които бягат 100 метра под 5 секунди/ но си остава ***.
  • #12
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ей това е да си известен да ти подаряват М3 и GTR пука ли му дали го е блъснал като му дадат ново
  • #11
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    "До първия анонимен... има и GT-R, но 2 пъти катастрофира с М3....защо ли?"Щот Нисана го не кара..."Що не кара Хюндай тоя бе?"Щот му не требе голем багажник...
  • #10
    2 rate up comment 8 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    имам списание топ гиър,където измежду куп спортни коли и седнал в предпочитаната,си признава,че най-го кефи Ауди Р8 :)
  • #9
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Що не кара Хюндай тоя бе? Или и него го е срам да го видят в такава кола. Иначе като знаем как бързо бяга ако вземе да бута един хюндай ще счупи всичките рекорди на марката Хюндай за ускорение.
  • #8
    13 rate up comment 10 rate down comment
    ;) ( преди 11 години )
    koi lud 6e se ka4i na M3 i sled tova da poiska nissan???malko sa takiva...
  • #7
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    boli go diviq vii kvo si mislite..
  • #6
    8 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Уж богат човек,а нещо не го кефи марката Audi.