IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа пакет Outdoor

Опцията се предлага за всички версии на комбито Superb

Skoda показа пакет Outdoor

Компанията Skoda анонсира специален пакет оборудване за модела си Superb Combi, който е получил името Outdoor. В него влизат специална защита на елементи на каросерията, направена от здрава пластмаса, като и нови предна и задна броня в стила на друг проходим модел - Octavia Scout. Броните се отличават с голям въздухозаборник отпред и кръгли фарове против мъгла.
Skoda показа пакет Outdoor
Пакетът Outdoor ще се предлага за всяка версия на комбито – без значение от двигателя или задвижването (само предно или и на четирите колела). За неговото поставяне няма нужда от никакви промени на техническите характеристики на автомобила. Единствената промяна ще бъде в увеличаването на пътния просвет, благодарение на новото окачване.
Skoda показа пакет Outdoor
Шпионски фотографии на всъдеходното комби Skoda Superb се появиха още в началото на тази година. Тогава очакванията бяха, че чешкият автомобил ще бъде произведен в пълноценна специална версия – с увеличен просвет и задължително задвижване на четирите колела. По този начин Volkswagen постъпи с модела си Passat Alltrack, който между другото е на същата платформа като Superb Combi Outddor.

0 от 500