IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi RS6 Avant ще е нещо такова

Изображения от патентното ведомство изтекоха в интернет

Новото Audi RS6 Avant ще е нещо такова

Световната премиера на комбито Audi RS6 Avant е насрочена за изложението в Париж през септември, но изображения на бъдещия модел вече се появиха в интернет. Това са "фотографиите", които концернът е подал в патентното ведомство.
Новото Audi RS6 Avant ще е нещо такова
Ако се съди по получените изображения автомобилът е с нови предна броня и решетка на радиатора, аеродинамична престилка, обновена задна броня с дидфузьор, спойлер на покрива и масивни тръби на изпускателната система.

По предварителна информация новото Audi RS6 Avant ще разполага с 4.0-литров, 8-цилиндров двигател с 2 турбини. Мощността на агрегата, който ще бъде комбиниран с нова автоматична трансмисия с два съединителя, ще  достигне 580 к.с. От 0 до 100 км/ч комбито ще ускорява за около три секунди, а максималната му скорост ще бъде ограничена по електронен път на 290 км/ч.

Каросерията на колата ще е от алуминий и е взаимствана от последната версия на Audi A6. Комбито ще има регулируемо окачване, задвижване на 4-колела quattro, 20-инчови джанти и спирачни механизми от карбон-керамика.

Тагове: audi rs6 avant
0 от 500
  • #22
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Бати заглавието ( преди 11 години )
    Новото Audi RS6 Avant ще е нещо такова
  • #21
    5 rate up comment 6 rate down comment
    спрете хаповете ( преди 11 години )
    Супер смешни сте, и този дето сътвори статията в типичния стил "ала-бала", и тези дето се прехласват по нещото приличащо на средностатистически автомобил. Ами то разни ентусиасти и на Лада слагат двигател 500кс., ама си е Лада, мноооого важно че *** ще ми помаха като ме изпреварва за Добър път. Ако това ви е идеала за кола, представям си какъв ви е за жена...
  • #20
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Спокойно не са толкова еднакви, като мине край теб веднага ще познаеш кой модел е. И хубаво ще го запомниш, защото когато минава покрай твоята кола на пътя, хората които са вътре като гледат през стъклото докато те изпреварват какво караш, ще чукат три пъти по главата и ще си опъват ухото , никога да не им се случи да изпаднат до там, че да карат това което караш ти.
  • #19
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те са толкова еднакви,че незнаеш това RS4 ли е RS6 ли е....то S6 и RS6 са с еднакви двигатели...БРАВОС...нямам думи!
  • #18
    9 rate up comment 4 rate down comment
    GFY ( преди 11 години )
    Нито е влязло в производство, нито са го тествали било то на 402,336 метра, нито на Нордшлайфе, нито в щатите на Уилоу спрингс...и пак ми се дървите тука, за колко щяло да ускорява, щяло да бие GT-R, салам с хляб, баба ми има рожден ден! Що не си лягате бе лапетии!
  • #17
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това е RS4!
  • #16
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ДА ще му гледаме стоповете(интересно според теб трябва да има предни стопове) защото ще бърза да не си изпусне часа в сервиза.
  • #15
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Кико ( преди 11 години )
    Аз съвсем се обърках из моделите им. Ми те всичките еднакви само по размерите се различават.
  • #14
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колкото и да се напъват,Audi ще си останат третостепенна фирмичка-менте.
  • #13
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    RS4 или какъвто и да е Ауди-клозет ве тая.Всичко е едно също,СИВИЯ ПОТОК.