IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година

Машината най-вероятно ще е с боксер с мощност около 320 к.с.

Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година

Прототипът на следващото Subaru WRX е бил показан още миналата година. На автосалона в Токио японците представиха концепта Subaru Advanced Tourer, който според мнозина бе предвестник на следващия Outback. В действителност обаче това е основата, върху която ще видим новия „зареден” седан на японците - WRX. Поне на това мнение е изданието Motor Trend, което се позовава на свои източници в компанията.
Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година
Subaru Advanced Tourer представлява прототип на комби със средни размери. Той разполага с хибриден агрегат, включащ 1.6 литров бензинов мотор. Дължината му обаче подсказва, че следващият WRX ще бъде по-голям от настоящия. Това напълно съвпада с намерението на японския производител да развива производството на спортен седан от рода на Gran Turismo. Той ще запази по-голяма част от дизайна на Subaru Advanced Tourer – лицевата част, задния дифузьор и трапецовидните краища на тръбите на изпускателната система.

Все още не е ясно с какъв агрегат ще бъде новото WRX. Очакванията са Subaru да заложи на 2.0 литров боксер, както и на хибрид, аналогичен с този на Advanced Tourer. Във всички случаи се очаква мощността на силовия агрегат да достигне поне 320 к.с. Това ще се разбере най-късно през 2015 г., за когато е планирана появата на новото поколение на Subaru WRX.

Тагове: wrx advanced tourer
0 от 500