IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година

Машината най-вероятно ще е с боксер с мощност около 320 к.с.

Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година

Прототипът на следващото Subaru WRX е бил показан още миналата година. На автосалона в Токио японците представиха концепта Subaru Advanced Tourer, който според мнозина бе предвестник на следващия Outback. В действителност обаче това е основата, върху която ще видим новия „зареден” седан на японците - WRX. Поне на това мнение е изданието Motor Trend, което се позовава на свои източници в компанията.
Видели сме следващото Subaru WRX още миналата година
Subaru Advanced Tourer представлява прототип на комби със средни размери. Той разполага с хибриден агрегат, включащ 1.6 литров бензинов мотор. Дължината му обаче подсказва, че следващият WRX ще бъде по-голям от настоящия. Това напълно съвпада с намерението на японския производител да развива производството на спортен седан от рода на Gran Turismo. Той ще запази по-голяма част от дизайна на Subaru Advanced Tourer – лицевата част, задния дифузьор и трапецовидните краища на тръбите на изпускателната система.

Все още не е ясно с какъв агрегат ще бъде новото WRX. Очакванията са Subaru да заложи на 2.0 литров боксер, както и на хибрид, аналогичен с този на Advanced Tourer. Във всички случаи се очаква мощността на силовия агрегат да достигне поне 320 к.с. Това ще се разбере най-късно през 2015 г., за когато е планирана появата на новото поколение на Subaru WRX.

Тагове: wrx advanced tourer
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    вессо ( преди 12 години )
    страшни земетресение в малдост направо спахме алдито ама то мирише на некъпан *** амамного бега и е с пълен ксенонон от илиенци -направо със жината се тресохме че паднаха дръжките и едни друг *** разби стъклата мо вадят-ИЕНКА СУБАРУТУ НЕСТРУВА щото няма МНОГО АЛУМИН
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    Весо, пак ли ти оспами темата! Кви прилики, кви 5 лева? Това, че Q7 - тази консервна кутия на колела има някаква решетка и правоъгълни фарове не значи, че са измислили нещо уникално и че те са супер иновативни в дизайна.Напротив от тези години, които ми цитираш не харесвам вече Ауди. Дизайна им е ТУРБОГЪЗАРСКИ - само медиен имидж, шум и ала-бала. Виж, VW за мен е най-добрият дизайн - абсолютно класически и затова ми харесват. Само ми е мъка, че и те взеха много реклама да си правят
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Kико ( преди 12 години )
    До всички фенове на Ауди!Я се скрийте някъде с тази прилика. Концепцията е още отпреди 3 години. Какви прилики виждате?Както ви казаха долу пийте си хапчетата и не коментирайте нещо, което не ви засяга.
  • #6
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Крадци! ( преди 12 години )
    Жълти нещасти крадци! Това ,че отпред е 100% Audi е оптическа измама. Поне Subaru мислех,че са по-различни от корейските титани на флуидни ***.
  • #5
    8 rate up comment 3 rate down comment
    haha ( преди 12 години )
    PULNO KOPIE NA AUDI.Teq nekadurnici ne mogat li da si napravqt sobstven dizain?
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Дизайнера на субару ( преди 12 години )
    Предницата изобщо не прилича на Ауди.Грам.Това е нов дизайн...няма крадено,ние си го измислихме....
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    вессо потният ( преди 12 години )
    потен съм ама незнам от труса ли и ли от тоя ДЗВЕР!даже съм се и подмокрил..ФУДУЖИ ИНДЪСТРИЗ въобще не ги е страх от ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ!!!
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Субаруфен - Н.Стоян. ( преди 12 години )
    Обаче серийното производство е нещо различно, да покажат модел , който ще се произвежда серейно. тези лъскави прототипи, които се показват по автосалоните само дразнят почитателите, даже и тест - драйв с тях е невъзможен. Субару е явление сред автомобилите, има си положителните страни и минусите, определено не е автомобил - ширпотреба , както и никак евтин да го придобиеш и да го употребяваш
  • #1
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Веско, бързо хапченцата...