IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хванаха българи със скрит при двигателя афганистанец

Нашенците опитвали да го вкарат нелегално в Италия

Хванаха българи със скрит при двигателя афганистанец

Двама българи са арестувани в Италия, след като опитали да вкарат нелегално в страната афганистанец. Мъжът бил скрит при двигателя на колата с бургаска регистрация.
Хванаха българи със скрит при двигателя афганистанец
Нашенците се издали, тъй като били много нервни и това накарало граничните власти да проверят синия ван Nissan. С ужас италианците установили, че под предния капак на автомобила е скрит мъж. Той лежал върху двигателя, където прекарал 20 часа, докато автомобилът пътувал с ферибот от Гърция към Италия.

"Беше натъпкан в изключително тясно пространство и едвам дишаше. Разполагаше единствено с шише с вода и одеяло - заявяват италианските власти пред Dailymail. - Усъмнихме се, понеже водачът на колата беше изключително нервен. За това проверихме".
Хванаха българи със скрит при двигателя афганистанец
Италианците посочват, че подобни ситуации не са рядкост. Условията на живот в някои страни карат гражданите им да рискуват живота си в името на по-добро (или въобще някакво) бъдеще. Таксата за нелегално вкарване в страната била около 5000 евро.

Двамата българи - Ивайло Калоянов (24 г) и Станислава Георгиева (39 г) са арестувани. Афганистанецът, който само преди няколко месеца навършил 18 години, е откаран в болница. Тинейджърът е платил 6000 евро на българите, за да го вкарат в Италия. Парите събирал в продължение на 8 години.

Британското издание допълва, че мъжът на задържаната жена участва в голяма престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на хора.

Информация и снимки: Dailymail
Хванаха българи със скрит при двигателя афганистанец
Снимки на други подобни случаи може да видите в галерията долу

0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ивайло Калоянов ( преди 4 години )
    Skoda то моето и на Станислава гъзовете са здрави за нашите не се притеснявай гледай твоето дупенце дали ще може да издържи че ако те пратят при мен ще ти го пръсна
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Dimata ( преди 11 години )
    "Той лежал върху двигателя" - Този модел Nissan Serena е с централно разположен двигател, т.е се намира точно под шофьорската и пасажерската седалка, а този човек е лежал в нишата където заводски се намира резервната гума, казанчето за стъкломиещо и корпус на парното, които видимо са премахнати. Поради този конструктивен факт,човека не е лежал върху двигателя.
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    baikar ( преди 11 години )
    На "Skoda"! Да ти разясня - връзката е, че има достатъчно пространство при двигателя в тази марка кола. Така както във WV "костенурка" бяха се натъпкали 29 човека. А ако правиш секс с приятелката си например в "жабката" на твоята кола - със сигурност ще си новина.
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    az ( преди 11 години )
    qko
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    c0ldblooded ( преди 11 години )
    Петров и най-умрялото BMW е повече кола от гоУфа дето го пробутват за Шкода... Че и 2те са тотални *** е съвсем отделен въпрос
  • #9
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И в Пежото ми що мацки са били навити да се качат можете само да си мечтаете.
  • #8
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    "Не, имам чисто ново Пежо 308."Чакай да си го преместя...
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не, имам чисто ново Пежо 308.
  • #6
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Петров до Анонимен ( преди 11 години )
    Явно според теб всички, които карат нови Шкоди са прости, само ти си умен, защото си намираш приятелка заради колата, а не заради самият теб...Всъщност ти имаш BMW тройка за 2 бона от Горубляне на милион километра, а си мислиш, че селската кръчмарка в Обеля е Мис Свят. Смешен си момче...
  • #5
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хаха приятелката ти сигурно е някаква откачена щом се е навила на човек с Шкода.