IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американска банка привлича клиенти с Mercedes

За бонуса е нужно да оставите $1 млн. на депозит за 5 години

Американска банка привлича клиенти с Mercedes

Американската банка C1 от щата Флорида предоставя на клиентите си бонус, ако открият влог с $ 1 млн. за срок от 5 години.

Подаръкът е чисто нов автомобил Mercedes-Benz, като може да се избира между роудстъра SLK350 (на снимката), седана E350, всъдехода ML350 или кабриолета E350. Всички данъци, застраховки и разходи по регистрирането на колата се поемат от банката.
Американска банка привлича клиенти с Mercedes
За да получи бонусът, човек не трябва задължително да бъде клиент на банката или да е регистриран като жител на щата Флорида. Единственото, от което се нуждае, е да разполага със свидетелство за управление на автомобил, издадено в щата.

Годишната лихва, която се предлага от C1, е 1.2 процента. Ако по време на 5-годишния срок, клиентът реши да изтегли парите си, той трябва да заплати стойността на автомобила, както и неустойка от $ 3000.

Изданието Business Insider отбелязва, че все повече американски компании предприемат подобни действия, за да привличат клиенти. Масово се предлагат безплатни пътувани със самолет и настаняване в хотели при взимане на кредитна карта. Забелязва се обаче и тенденция, при която клиентите получават кредитната карта, ползват бонуса, след което се отказват от нея и закриват сметката си.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 12 години )
    Не моем да разберем, защо коментара на латиница си стои, а моят е изтрит.Може би ***-гей не може да чете на кирилица?На rrrrrrraptor ще предложа вечерно училище, малко български език да научи!Хитри сме, освен Bank of America(ъхъ, Америка е с главна буква...) има и други банки...За к'во говорим;)
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    rraptor ( преди 12 години )
    Naselena bila s glupaci... Aman ot nihilisti! Nie tuka sme nai-golemite umnici! 1,2 procenta e prekrasen procent za USA! ;) Ma vie nali ste mnooo hitri! :D Bank of amerika predlaga 1,1 % za 5 godi6en depozit... Za kvo si govorim! ;)
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 12 години )
    До рапторСтраната е населена с безброй ***!Мога да предложа същия "каскен ваген" при лихва 1.215%!
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    "За бонуса е нужно да оставите $1 млн. на депозит за 5 години"И да прочетеш оня текст на обратната страна с малките буквички...
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Tisho ( преди 12 години )
    за 5 години в други държави при 4% лихва ще се натрупа общо 216 000 долара. При 1.2% лихва ще се натрупат около 61 000 долара. Така че тази кола би струвала около 155 000долара, което май не е никак малко :)
  • #2
    6 rate up comment 6 rate down comment
    раптор ( преди 12 години )
    Мнооо добра оферта! Наистина! Тва е страната на неограничените възможности! И все още е такава! Ще видим до кога де...
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Koнсултант ( преди 12 години )
    Що не пробват с Hyundai!?Или Renault?