IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Scion FR-S ще струва $24 000

Автомобилът ще излезе на пазара през юни

Scion FR-S ще струва $24 000

Спортната Toyota GT 86, известна на американския пазар и като Scion FR-S, ще излезе в продажба през юли, съобщиха от компанията-производител. Цената на автомобила ще бъде $24 000.
Scion FR-S ще струва $24 000
От Scion определиха новия си продукт като „типичен спортен автомобил със задно предване, изключителни динамични характеристики и отлична управляемост”.

Моделът е оборудван със 17-инчови джанти от лека сплав, спортни седалки, обвит с кожа волан и мощна аудиоститема с USB и Bluetooth, като дизайнът му не се отличава драстично от този на
Toyota GT 86 и Subaru BRZ. Освен това, като опция, Scion FR-S се предлага и с информационно-развлекателна система BeSpoke с възможност за влизане във Facebook и Twitter чрез iPhone.
Scion FR-S ще струва $24 000
Под капака на автомобила e поставен познатия 2.0 литров, 4-цилиндров двигател боксер с мощност 200 к.с. и 205 Нм. Той може да бъде комбиниран както с 6-степенна механична, така и с 6-степенна автоматична скоростна кутия.

0 от 500
  • #13
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Тони ( преди 12 години )
    Anonimen теста на EVO го гледах още в деня в който излезе (както и още 10 други ревюта) понеже редовно си кисна от в ft86club.com а там ежечасно се обновява всичко. И понеже много разбирам английски не виждам нищо лошо да казва Крис. Поправи ме ако греша, или ти виждаш нещо лошо, и ще поправиш английския ми, или си объркал адресата :)))
  • #12
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ето го теста:Понеже много знаеш английски, кажи какво лошо казва Chris Harris за колата!
  • #10
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тони-бонбони потърси тест-а на Chris Harris на Toyoyta gt-86 в You tube да разбереш малко, ако знаеш английски.
  • #9
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Toni ( преди 12 години )
    Карал съм 2 мустанга 2004-та и 2008-***, имам WRX STI от 2 години, приятелката ми има Celica, която също карам отвреме на време. Тей че *** огрухан, не ми разправяй колко съм се зелен и колко разбирам от спортни автомобили. Ако ти някога беше карал Мустанг, щеше да знаеш каква е основната разлика между него и този автомобил отгоре. Никой сериозен човек, не би си я купил? Сигурно за това завода не смогва с квотите, всичко е pre-order до края на година, който поръчва сега получава догодина.***
  • #8
    6 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    За едно съм съгласен. Колата е точно за селски тунинг и за фенчета на fast & furious. Никой сериозен човек не би си я купил. А да сравняваш тази пръчка с мустанг, с иконата мустанг - това показва колко си зелен и колко разбираш от автомобили..
  • #7
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    няма нищо сбъркано в колата- направена е да си я купиш и да сътвориш от нея това, което искаш, а по-точно- перфектната машина за дрифтинг, защото последните подходящи за целта коли са произведени преди повече от 10 години и беше крайно време да се появи подобно зверче за тунинг
  • #6
    4 rate up comment 30 rate down comment
    petar ( преди 12 години )
    има нещо сбъркано в дизайна...поредната евтина японска дрифтьорка
  • #5
    29 rate up comment 3 rate down comment
    Тони ( преди 12 години )
    До Трамвая под мен.А ти случайно поинтересува ли се колко тежи тази кола?А поинтересува ли се, че е това кола-платформа за тунинг и от 2 месеца е в япония и вече има ГТ86 с 400 коня....на 1200кг ;) А поинтересува ли се, че няма нито едно списание или медия (която да е име в авто-журналистиката) което да каза нещо лошо за тази кола? Всички слизат с 24 карата усмивка от неяКупи си Мустанга с 320 коня, и да видиш как тази 200 коньова количка щи разкаже играта на пистата. Тва не ти е светофар!;)
  • #4
    5 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако тази кола с 200 коня е "спортна кола" трамвай да стана.. виж каква динамика има тази пръчка и едно истинско порше или тт и тогава си помисли какво е това - форсиран седан със спортен външен вид..