IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-дългото Infiniti M

Удължената версия на японския модел ще се бори с Audi A6 L, BMW 5-Series L и Mercedes E-Class L.

Най-дългото Infiniti M

Най-дългото Infiniti M
Специално за Китай немските премиум производители Audi, BMW и Mercedes, предлагат удължени версии на лимузините си. Сега такава представи и японската марка Infiniti.

Автомобилът е създаден на базата на моделът M, като се отличава с по-дълго със 150 мм разстояние между осите. Също като при немските возила, Infiniti M LWB ще се предлага изключително в Китай.
Най-дългото Infiniti M
Основната разлика с моделът, който се предлага в Европа, е в дължината на колата. Дизайнът на екстериора и интериора не е променян.

В кабината на китайската версия се наблюдават висококачествена кожена тапицерия, аудиосистема Bose и три зонова климатична инсталация с функция "чист въздух". За пасажерите отзад са на разположение регулируеми кресла, развлекателна система с два отделни екрана, индивидуална аудио система и др.
Най-дългото Infiniti M
Моделът се предлага с избор от два двигателя. Първият е бензинов 2.5-литров V6 с мощност 235 к.с., а вторият - хибриден, познат от най-бързия хибрид на планетата M35h. Той съчетава 3.5-литров V6 бензинов двигател и електромотор, като разполага с 364 к.с.

Продажбите на Infiniti M LWB в Китай стартират през месец юни.

Тагове: infiniti m lwb
0 от 500