IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

F1 - Задава се ‘Ferrauber’ F2012

Актуализираното Ferrari ще копира много от дизайна на Sauber

F1 - Задава се ‘Ferrauber’ F2012

Ferrari планира да копира дизайна на задната част от успешната кола, която направи малкият отбор на  Saubert. Това ще са първите промени по F2012, след като болидът се оказа под очакванията на Скудерията. „Несъмнено те (Sauber) бяха по-бързи от нас“, призна Фернандо Алонсо въпреки победата си в Малайзия.

F1 Засава се ‘Ferrauber’ F2012  

Италианското списание  Autosprint, което разкрива тези подробности шеговито нарича обновената версия на  Ferrari "Ferrauber", като обяснява, че задната част на F2012 "В" ще идентична с тази на впечатляващия C31.

F1 Засава се ‘Ferrauber’ F2012

Преди началото на сезона Red Bull също взаимства формите на Sauber. Според италианците аеродинамичните решения на Sauber са на границата на позволеното. FIA обаче потвърди, че всичко за момента е законно. Очевидно Ferrari  ще е вторият тим, който ще копира решенията, касаещи задната част на Sauber. Не без значение е фактът, че малкият швейцарски отбор вече използва оптимизирания  двигател и скоростната кутия на Ferrari. Предполага се, че новата скоростна кутия от 2012 Ferrari е по-малка от миналогодишната. Според Autosprint новият  F2012 ‘Ferrauber’ ще сподели със Sauber и формите на  страничните им кутии.

Тагове: f1 ferrari sauber
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    red bull ( преди 12 години )
    ДО АНОНИМНИЯ : ей *** ако нямаш интернет върви до някоя зала и влез в google та ам пише за един баджо дето му викат Ейдриън Нюи прочети за него и тогава ръси мозък,щото и red bull тръгнаха от дъното обаче по твое мнение копирали toro roso,ми те тиа Toro Roso имат много титли при кострукторите ама сигурно само у ваше село го гледаш тоя филм,и като red bull са копирали от тях що Toro Roso не станаха шампиони - АРЕ БЕГАЙ ДО ИНТЕРНЕТ ЗАЛАТА ДА СЕ ОБРАЗОВАШ И КАТО ПРОЧЕТЕШ ЕЛАДА КОМЕНТИРАШ !!!!!
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    pak do 6vepsa ( преди 12 години )
    Dava krilaaaa!!!
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    do " 6vepsa&quo ( преди 12 години )
    Vse edno,Koka Kola da vzemat odbor i aide.Ti,Red bull li kara6?
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    CSL ( преди 12 години )
    eto ot kade e Vettel
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Red bull,ti zabravili kak se u4ihte ot Toro Roso,i ot kade vzehte Fetel.6tom napitka po4na da se obajda za avt. o6te po-malko za F1,po dobre si gledai vodkata!
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    зззззц ( преди 12 години )
    отделен е въпроса че състезанието беше много тежко с много дъжд,след това изсъхна пистата а Перес не се спря да гони;)дори щеше да е първи но го разконцентрираха с обаждане по радиото че били доволни и на второто място и момчето излезе от пистата след което пак догони Алонсо но не стигнаха обиколките;)общо взето състезанието беше пълен екшън филм :Д сигурно най-доброто от няколко години насам.а може би и за този сезон ще е...
  • #5
    7 rate up comment 1 rate down comment
    зззззц ( преди 12 години )
    какво??според теб болидът на Заубер не беше ли най-бърз??такова чудо може да стане всеки сезон ;)трудил се е отбора и ще жъне успехи нормално нали?също е нормално и "големите"да копират от най-добрите.аз гледах състезанието и смея да твърдя че Перез беше недостижим;)в завоите ми се струваше че ще излезе от пистата заедно с асвалта под болида :Д останалите отбори изглеждаха поне два сезона назад в технологиите в сравнение с Заубер.
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Жоро ( преди 12 години )
    Абе само си чешете езиците с тези статии.Този,който гледа състезанието в Малайзия му е ясно за какво става въпрос.Как заубер-а се озова на тоа място и как се стече състезанието.И дума неможе да става малък отбор като този да е конглокентно способен на "големите",токова чудо става 1 път на 2 сезона!
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Red bull ( преди 12 години )
    Простите жабари пак се изложиха,малкия отбор ги направи смешни пък сега и ще плагиятстват : )))
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    oisashko ( преди 12 години )
    Мда - поправете "взаимства" на "заимства" и сте супер :)