IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep показа 6 концепта наведнъж

Моделите са разработени съвместно с компанията Mopar

Jeep показа 6 концепта наведнъж

Концернът Chrysler Group разпространи информация и снимки на цели 6 концептуални модела, разработени съвместно от компаниите Jeep и Mopar. Презентацията на машините се състоя в планините на щата Юта.

Една от най-впечатляващите е Mighty FC (на първата снимка), която според някои е вдъхновена от Mercedes-Benz Unimog. Само че това не е така - в нейната основа стои Jeep Forward Control, който е произвеждан през периода 1956-1965 г. Съвременният Forward Control е базиран на Wrangler Rubicon, като създателите му са променили разположението на кабината. За целта задната ос е изнесена напред. Интериорът на машината е обогатен с използването на кожа Katzkin и уникална цветова гама. Повдигнато е окачването, а камионът е качен на 40-инчови гуми с джанти Hutchinson.

Вторият концепт е J-12, който отдава дължимото на Jeep Gladiator от 1960 г. Той е на платформата на Wrangler Unlimited, която е увеличена с 45 см. Машината е с ново окачване, увеличен със 7 см клирънс, стабилизатори Teraflex, мостове Dynatrac D-44 и D-60, а също така и 36-инчови гуми.

Следващият модел е Wrangler Apache (на втората снимка), при който е сменен двигателят. В новата версия това е V8 HEMI с обем 6.4 литра, мощност 470 к.с. и въртящ момент от 637 Нм. Той ще се предлага на клиенти от лятото, като първоначално ще бъде комбиниран с 5-степенна автоматична скоростна кутия W5A580, а по-късно и с 6-степенна механична трансмисия.

Идва ред на друга разработка Wrangler - Traildozer, който също е снабден с 6.4 литров HEMI и 6-степенна механична кутия. Той е във фирмения цвят "булдозер" и е качен на 37-инчови гуми Mickey Thompson Baja Claw, сложени върху джанти Mopar Classic. К

Последният концепт е Grand Cherokee Trailhawk, който се отличава визуално заради цвета си. Той съчетава белият Stone White със сиво червени акценти. Машина е с 18-инчови джанти, гуми Goodyear Wrangler SilentArmor и защита на долната част, производство на Mopar.

Вижте автомобилите в галерията със снимки

Тагове: mopar jeep
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 5 rate down comment
    От 18 годишния ( преди 11 години )
    За мен ли говориш, хахаха, мерси, мерси, много ме подмлади, аз не съм коментирал колко е проходимо, казах само, че ми е много гадно и пак го казвам, *** гадния таралясник, излагат се! Това е мое мнение и не ангажирам никого
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 11 години )
    Ime, пусни си един сърч за Unimog и тогава приказвай. това първото прилича на концепт само че от 60те години - сега сме 2012та - можеше да се постараят повече. доста повече.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Volanadjia ( преди 11 години )
    Камиона е страхотен на вид. Като му гледам клиренса и за едни други неща ще е много полезен. Българските пътища при първи сняг, ловна дружинка в товарното, някои професии, които изискват стигане до места без път...
  • #6
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    Това първото ето толкова го плюете е един от най- добрите високопроходими камиони. То и Газ66 е супергрозен, но минава отттам, където никой друг не може. Целта му не е да е красиво. Ама какво ли ви обяснявам, ако е на вас ще ми вдигнеле едно ламбо с 20 санта и ще речете, че е велико. Правилно отбеляза някой, че тук основните коментиращи са *** на под 18..
  • #5
    2 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Аз по принцип много съм фен на американските автомобили ама това първото ми е отвратително, не мога да си кривя душата, кръстоска между Урал и Уаз, супер гадно
  • #4
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Izglejdat STRAHOTNO, na fona na bezli4nite Japonski i Koreiski bokluci.
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Ganchovets ( преди 11 години )
    Всъщност първото, mighty FC, и J12 са стари класики в модерно изпълнение. Не съм съгласен, че са грозни. Интересни са, най-малко, непретенциозни и поне на вид изглеждат надеждни. Това са си силните черти на Jeep.
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Стефан ( преди 11 години )
    Това първото е камион бе! Кво му гадното, камион като камион!
  • #1
    0 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Tova purvoto e bahti gadnia taraliasnik, drugoto e iako