IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi показа A8 L Hybrid

Цените на лимузината стартират от 77 700 евро

Audi показа A8 L Hybrid

Новото Audi A8 Hybrid трябва да се появи на пазара след няколко месеца, но от компанията вече разпространиха официални снимкии и подробности за лимузината, в това число и за нейната дълга база – A8 L.

Снимки: Audi

Икономичната версия на автомобила е снабдена с 2.0 литров бензинов двигател TSI с мощност 211 к.с., който работи в комбинация с електромотор с мощност 54 к.с. При най-високо натоварване общата мощност на задвижващия агрегат осигурява 245 к.с. и въртящ момент от 480 Нм.

Хибридът Audi А8 ускорява от 0 до 100 км/ч. за 7.7 сек., а максималната скорост е 235 км/ч. Комбинираният разход на гориво, според инженерите от Audi, е 6.4 л/100 км. Само на електричество лимузината може да измине 3 км. при скорост 60 км/ч.

Цените на стандартната версия на A8 Hybrid започват от 77 700 евро, докато дългата база A8 Hybrid L ще стартира от 85 400 евро.

Тагове: audi a8 l hybrid
0 от 500
  • #93
    1 rate up comment 0 rate down comment
    pepino358 ( преди 12 години )
    abe golemi ste tapanari yaponka li vi e bartsala gaza ama sigorno si4ki karat golf 3 ama pluiat vag aide zaminavaite za yaponia
  • #92
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Немците кога ще престанат да копират некадърно от японците. Жалки германчета.
  • #91
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Оф тия *** Аудита и за *** за зеле не стават хибриди ще правят.Смешно е!
  • #90
    13 rate up comment 4 rate down comment
    лелеее ( преди 12 години )
    Какви *** пишат тука?!? Даже и 10 бинки не сте виждали на куп. Не ме разбирайте погрешно. Просто нямате работа в тази статия.
  • #89
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Сайбията ( преди 12 години )
    Я, къв е тоя мутромобил с крадена от японците технология? Едно Алуди без тракащо дизелче никакво алуди не е.
  • #88
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Феновете на немските кошници не са фенове на техните марки, а антифенове на всичко, което се произвежда от сериозните производители! Да, лошият VW, който пречи на "любимите им марки" да се развият, все едно хората са прости и не могат да различат качествен автомобил от посредствения германски трошляк! Японците не ги мислите, винаги ще правят качествени автомобили, защото са проектирани от японски инженери, а не изкопирани от неграмотни турски гастарбайтери, бачкащи за 5 евро на ден!
  • #87
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В един от броевете на AutoBild от февруари имаше сравнителен тест и новата A4 2.0 TDI 170 к.с. я направиха за смях.Лигаво кормилно управление,силно недозавиване и направо забравяте за динамика,нищо,че е сума ти коне,половината са умрели в завода.Ускорението било "ластично",каквото и да означава това.Но най-учудващо било колко е тясна и неудобна.На края извода,А4-твърде тясна и твърде скъпа.
  • #86
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това са го запоказвали от миналата година и още го няма.ДАли изобщо ще се появи?
  • #85
    4 rate up comment 8 rate down comment
    W13 ( преди 12 години )
    В *** махала на Казанлък има един *** *** без книжка и баща му има ауди 80 с ооогрооомен багажник.Тоя батко е страшен тарикат събира най-много жИлязо от всичките братчеди.Казва ,че аЛудиту го е намерил на сметището на големия град там имало много от тях.
  • #84
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Поредната банална посредственост от Ауди.