IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Q6 вече обикаля пътищата на Европа

Концернът от Инголщад обмисля и създаването на MVP

Audi Q6 вече обикаля пътищата на Европа

Новият кросовър Audi Q6 бе хванат на тестове по пътищата на Европа. Конкурентът на BMW X6 трябва да се появи пред публика през 2013 г., но непрекъснато се появяват нови подробности за него.

Както личи и от името му, Audi Q6 (на първата сниимка) ще заеме мястото между Q5, върху чиято модернизирана платформа ще се произвежда, и Q7. В базата двигатели ще попаднат бензиновите 2.0 TFSI (211 к.с.) и 3.0 TFSI (303 к.с), както и турбодизелите 2.0 TDI (177 к.с.) и 3.0 TDI (250 к.с. с един турбокомпресор и 300 к.с. с два).

Същевременно концернът от Инголщад работи и върху други проекти, като един от тях е създаването на MPV (Multi-Purpose Vehicle). Той трябва да бъде на базата на увеличен на височина Audi A4 Avant. Според източници от компанията, автомобилът ще носи името A4 Sportback, A4 Avantissimo или A4 Superavant. Той ще разполага с хибридна версия, състояща се от 2.0 литров бензинов двигател с мощност 226 к.с. и електромотор – 35 к.с.

Audi има известен опит в това направление, след като през 2001 г. пусна концептуалният модел A8 Avantissimo Concept (на втората сснимка). Новият модел ще се появи през 2014 г. и ще трябва да заеме място между комбито A4 Avant и кросовърите Q5 и Q6.

Тагове: audi q6
0 от 500
  • #23
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ташаааак хора,Ауди са такива безподобни ***,че хората са си направили труда да пуснат специален сайт My Audi Warranty Battle за фалшивата им гаранция.Купите си пуканки и бира и сядайте да четете,има много за четене.http://audiwarranty.blogspot.com/
  • #22
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    То Ку6 ги обикаля пътищата от години, но с по-стария модел тенекии и фарове.Оня ден видях А1 - майко мила.....няма НИЩО обще със снимките.Таблото му е от толкова гадна пластмаса, че ми стана смешно.
  • #21
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Момченце ***,голям *** те чака теб,нали си знаеш,... а така.
  • #20
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Оставете го за малко ауди-***,че пак ще реве под полата на майка си.Пък току виж ни заплашил с манговците с боксовите ръкавици,неговите хора,ауууууу,как ме е страх..:)
  • #19
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Кой то копае *** сам пада в него.Запомни го добре *** мизерно!
  • #18
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Еми разбирасе че не е различен модел. Това на снимката е муле облечено като Кю 5 за да лъжат,че е нещо различно. Вижда се че между двете врати дори са сложили конзола и готово,нов модел. Ама от къде айтоските страхливи и миризливи *** да знаят. Кога са виждали те истински автомобил? И как правят хората на запад,купуват местните ментета. Те освен да бутат сутрин старата барака ауди 80, както и да бягат от страх и да се *** друго не знаят.
  • #17
    2 rate up comment 5 rate down comment
    кУр за дошо мангала ( преди 12 години )
    И Доше,всички разбрахме,че аЛуди е най-великата марка,защото имате семейно ауди 80.Няма нужда да пишеш оди за тях,ставаш съвсем за смях.
  • #16
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя кашон Q5 мисля че е рекорьор за най-тромав автомобил. Настоящия модел с 3-литров дизел и 240к.с. е ускорение до 100км. 12 сек. Няма нито един модел или марка с такива к.с. с толкова слаба динамика. И какво излиза накрая, до втората година автомобила е леш, не ти признават и гаранцията а на всичкото отгоре си принуден ако бързаш да слизаш и да буташ тая тромава щайга, нищо че е 240к.с. от тях 140 са умрели още в завода.
  • #15
    6 rate up comment 5 rate down comment
    joro ( преди 12 години )
    grozna baraka :))))))
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Еми разбирасе че е различен модел. Това на снимката е муле облечено като Кю 5 ясно се вижда че това не е реалния модел а е прикрит. Вижда се че между двете врати дори са сложили конзола защото одеждите на Кю 5 не стават. Ама от къде айтоските страхливи и миризливи *** да знаят. Кога са виждали те истински автомобил? И как правят хората на запад. Те освен да бутат сутрин старата корейска барака, както и да бягат от страх и да се *** друго не знаят.