IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и китайското Renault Zoe

Изкопираха го за само две седмици.

Ето го и китайското Renault Zoe


Най-новият напълно електрически модел на Renault - Zoe (на снимките в галерията) също се оказа интересен за китайското автомобилостроене. Автомобилът, който беше показан за първи път преди две седмици в Женева вече има китайско копие.

То ще бъде представено след броени дни на автомобилното изложение в Пекин и по обичай не се различава от оригинала. Китайският близнак на Zoe ще носи името J0 и най-вероятно също ще използва електрическо задвижване, тъй като компанията производител - Shenzhen Greenwheel Electric Vehicle Co. LTD, е фокусирана върху производството на такъв тип автомобили.

На интернет страницата на китайската компания могат да бъдат видени и други возила, които са вдъхновени от вече познати модели на най-различни марки.

Тагове: renault zoe
0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    асас ( преди 12 години )
    Казал българския *** кое е кола и кое не.... Ей дриШлювци я малко по спокойно с комплексите.. То ако всички бяха с вашия акъл колкото тиквено семе Рено щеше вече да е в отвъдното като марка. Явно по голямата част от населението не е на вашето(твоето щото пише един и същ човек 5 мнения от различни псевдоними) мнение. Щом е една от най продаваните марки явно има защо. Който не го кефи си купува това което иска ,никой не иска да ТИ чете тъпотиите... КОМПЛЕКСАР!!!
  • #4
    3 rate up comment 11 rate down comment
    експерт ( преди 12 години )
    Копирали Рено. Ми да бяха копирали багажника на i30.
  • #3
    25 rate up comment 5 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Ами продавайте тогава вашата КОЛА /която вие правите/, че да видят хората какво се казва кола и да не живеят в заблуда! Да покарат нещо истинско! А за китайците нямам думи! Ти и оная си работа да им покажеш на другия ден ще са я изкопирали! ;)
  • #2
    12 rate up comment 22 rate down comment
    до Браво ( преди 12 години )
    точно така. Пазара ни е залят с рена ,сглобени в турция и Румъния (дачия) и баламата отива и брои пари като за истинска кола, и после си мисли,че кара такава
  • #1
    15 rate up comment 24 rate down comment
    Браво!! ( преди 12 години )
    Браво на китайците!Един ден и ние ще купуваме коли с качеството на Рено на реалнта им цена, а не като сега да ни ги продават на цената на истински автомобили!