IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Golf - купе с 4 врати

Моделът ще бъде насочен най-вече към пазара в Китай

Golf - купе с 4 врати

Компанията Volkswagen планира най-късно до 3 години да пусне в серийно производство купе с 4 врати, което трябва да бъде алтернатива на седана Audi A3 и BMW 1 Series GT.

Новият модел ще бъде на платформата MQB, която ще се използва и за хечбека Golf VІІ. Според изданието Autoevolution, германският производител разчита машината да пробие най-вече на пазара в Китай, където търсенето към седаните (или към моделите, приличащи на такива) е най-голямо. Още повече, че и цената на автомобила трябва да бъде конкуретна на останалите предложения в този клас. Единственото притеснение на Volkswagen Group е как новият модел ще се отрази на продажбите на друг модел на компанията - Jetta.

Новият автомобил ще получи широка гама двигатели, която няма да се отличава кой знае колко от тази на хечбека, чиято премиера е насрочена за тази есен. В списъка на оборудване на Golf CC (името все още не е сигурно, тъй като има вариант да бъде SC – спортно купе) ще влезе мощна мултимедийна система с 8-инчов сензорен дисплей и достъп до Интернет, двузонов климатик и редица други опции.

Тагове: volkswagen cc
0 от 500
  • #9
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Тиквата ( преди 12 години )
    Баца, гле - некуй как е изгърбил тоу гоуф!
  • #8
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    абе добре, разнообразие - бол.. замаскирана джета, нека да има...ама нали виждат,че пазара в Европа е свит.Цялото производство изнесоха в Китай, в ЕС остана безработицата.
  • #7
    11 rate up comment 8 rate down comment
    До jok ( преди 12 години )
    Доше, погледни в съседната статия - има матетриал и за "мат'риал" като теб кой какво губи и владее на пазара в Европа! Ако те мързи, ето резултатите:1. VW-Golf2. VW-Polo..7.VW-Passat.Не плачи на чужд гроб,маймунко смешна и комплексирана!А колкото до корейците, не видях тяхен автомобил в 10-ката.Нещастници като теб още не могат да си купят дори от "флуидните ***", за да им подобрите продажбите.
  • #6
    17 rate up comment 8 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Божкееееее, довивЕх да видя ГоУф с различна форма! ЧЕкай да се прекръстя! ;)
  • #5
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Китайското качество може само на китайския пазар да върви.Скоро обаче и там ще ги разберат,че ВАГините нищо не струват.
  • #4
    9 rate up comment 10 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    Така,така,да се стягат за Китай.Каква ирония,в Европа губят все повече дял за сметка на корейците и алтернативата им остава Китай.
  • #3
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не,не .... момент пак да го погледна ... ами,НЕ!Определено не става
  • #2
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Поредния търговски трик на ВАГ.Уж вадят нов модел,а то си е просто Джета.А какво е Джета-Гоуф с раница на гърба.Имало вариант да бъде SC спортно купе.Аз нищо спортно не виждам в това на картинките.Чак пък и 4-врато купе?!?!Тези хептен се оляха и почнаха да наричат колите си както намерят за добре.Като онзи продавач дето го питали колко марки вино предлага,а той отговорил-колкото етикета има.Така,че колите са им едни и същи,само имената им различни...
  • #1
    17 rate up comment 5 rate down comment
    OPC ( преди 12 години )
    Имат си Джета за какво им е това?