IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Golf - купе с 4 врати

Моделът ще бъде насочен най-вече към пазара в Китай

Golf - купе с 4 врати

Компанията Volkswagen планира най-късно до 3 години да пусне в серийно производство купе с 4 врати, което трябва да бъде алтернатива на седана Audi A3 и BMW 1 Series GT.

Новият модел ще бъде на платформата MQB, която ще се използва и за хечбека Golf VІІ. Според изданието Autoevolution, германският производител разчита машината да пробие най-вече на пазара в Китай, където търсенето към седаните (или към моделите, приличащи на такива) е най-голямо. Още повече, че и цената на автомобила трябва да бъде конкуретна на останалите предложения в този клас. Единственото притеснение на Volkswagen Group е как новият модел ще се отрази на продажбите на друг модел на компанията - Jetta.

Новият автомобил ще получи широка гама двигатели, която няма да се отличава кой знае колко от тази на хечбека, чиято премиера е насрочена за тази есен. В списъка на оборудване на Golf CC (името все още не е сигурно, тъй като има вариант да бъде SC – спортно купе) ще влезе мощна мултимедийна система с 8-инчов сензорен дисплей и достъп до Интернет, двузонов климатик и редица други опции.

Тагове: volkswagen cc
0 от 500
  • #19
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Eiiii *** dolen,Golf e standart, vij prodajbite v Evropa.Kakvo mi slagate Huydai s avt..Top 10, kade e Huy,na maika vi p.....a!
  • #18
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тъпчо,намери някой по-грамотен *** от теб да ти преведе от немски какво казват.Нищо подобно не казват,за самия тест то се вижда,че голфа е пълна тояга,но и коментарите за салона на голфчето не са никак ласкави.Класираха го последен,ако не разбра,пандьо.Ти първо изкарай книжка,тогава се прави наа разбирач.
  • #17
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В клипчето съвсем ясно казват от Хюндай имат напредък, но Голф все още е по-добрата кола. Победител в теста е Фолксваген Голф. А това е Голф 5. Представете си пред настоящия модел на Голф какво отчаяно разочарование е Хюндай и30.
  • #16
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ле ле,видяхте ли в клипа,голфчето така ляга в завой,че за малко бронята да остърже асфлата!И един метър по-лош спирачен път никак не е малко.Явно с основание ги подиграват голфовете.
  • #15
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    Я, вече ще има и "Jeta" хечбек!?!?!?
  • #14
    3 rate up comment 5 rate down comment
    TT ( преди 12 години )
    Да,сравняваха Голф и i30,но резултата за Голфа беше доста зле.По-слаби спирачки,лошо поведение в завой,недозавива,евтин салон.i30 го прави за смях.Приятно гледане.
  • #13
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 12 години )
    Е ти кво очакваш германци като тестват Голф среЩщу Хюндай? Обективност? Му-ха-ха-ха!
  • #12
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Къде сравнявате Хюндай и30 с Голф? Германците тестваха Голф 5 с настоящия Хюндай и30 и се оказа че Хюндая не струва дори пред стария Голф. Даже миризмата даваше клипа с теста като доказателство че Хюндая бил по-добър. Кухата тиква дори не беше разбрал че в теста губещия е Хюндай и30, трябваше да му се обясни че да го разбере. ха ха. А сравнението между настоящ модел на Голф и настоящ и30 е безсмислен тука вече подигравката с хюндая би стигнала до гавра с корейката.
  • #11
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    в никакъв случай багажника не е по-добър от на хюндая, даже не може да стъпи на малкия пръст на дачия дъстер...хаха
  • #10
    7 rate up comment 8 rate down comment
    eксперт ( преди 12 години )
    Аз съм казал, *** да повторя. Няма информация за обема на багажника, но със сигурност не може да се сравнява с на новия i30