IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel се нуждае от нов флагман

Компанията работи още върху спортно купе и луксозен SUV

Opel се нуждае от нов флагман

Opel има нужда от нов автомобил от премиум-класа. Това заяви шефът на компанията Карл-Фридрих Страке. Според него успехът на Insignia (на снимката) е доказал, че Opel може да прави луксозни автомобили и това скоро трябва да бъде затвърдено.

„Убеден съм, че се нуждаем от нов флагман на марката, но в същото време признавам, че ще ни трябва още немалко време, за да успеем да се утвърдим на този нов за нас пазар”, заяви Страке.

Новият луксозен автомобил на Opel ще бъде произведен на платформата Epsilon 2, която ще бъде удължена. Моделът ще бъде снабден не само с традиционните двигатели с вътрешно горене, но ще бъде разработен и в хибридна версия, която ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. Луксозната машина ще излезе на пазара след хечбека Junior/Allegra и кабриото Astra.

Страке добави, че Opel планира да създаде спортно купе и голям SUV, който да може да конкурира BMW X5 и Mercedes M-class. Луксозният кросовър вероятно ще бъде преработена версия на следващото поколение на Buick Enclave.

0 от 500
  • #19
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Аз карах няколко години стар опел и изобщо не съм имал проблеми с него. Единствено му смених задни амортисьори на 170 хил /взех го на 110 хил/ и съединителя 7 хил км по- късно.Единсствената причина да го махна бе, че исках да мина на мотор, а пък ми идва малко скъпо тук да плащам таксите и застраховките на двете.
  • #18
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не си купуваш Фолксваген или Ауди и нямаш проблеми.
  • #17
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Изпреварваш TIR в дъждовно време, навлизате и двамата в голяма локва и вълната от гумите на TIR-а те бута към мантинелата. Какво правиш?!
  • #16
    4 rate up comment 6 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    Иситината е,че тукашния върл защитник на ВАГ е безличен ***,работещ за жълти стотинки за този сайт без трудов договр.От смешните му обяснения става,че никога не е карал кола.Само са го возили,като куфар.Такива глупости само тотален лаик може да напише.За капак е от ромски произход.Мъка,мъка!
  • #15
    1 rate up comment 11 rate down comment
    joro ( преди 12 години )
    opel ve4e za ni6to ne stavat
  • #14
    3 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Последното насиране на маглчето беше с мега тъпата изцепка,че А6-цата вече е станала А7.Грешката му е,че си мисли,че лъжливите му срещи ще му се разминат.Всичко му е лъжливо,че е от голям град,че има книжка,че имал 'найси аудита до сега.Само това което му се готви е истинско.Всеки си плаща гяволъка.
  • #13
    3 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Казах ли ви аз,че *** с 80-ката и бъчварчето са един и същ!Няма грешка,толкова *** може да е само казанлъшкия *** с виртуалните аудита.
  • #12
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ха ха насрания страхлив *** от Айтос пак се е размечтал че всички тука са казанлъшките му братовчеди, който го са го насилвали орално и *** в някаква 80-ка ха ха ха. Миризлив за 3 години вече трябваше да си разбрал че тука тия дето са ти напукали хемороидите в оная 80-ка в Казанлък не са тука. И вместо да ревеш и бягаш от страх по спирките и после хъката мъката *** няма такава снимка а на снимката на спирката да викаш автогарата и да ставаш за смях по добре се скрий в глокника и30.
  • #11
    6 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 12 години )
    както виждаш, написах, че не смятам да сменям Форд с Мерцедес, БМВ или Ауди. За мен това са автомобили за сноби. Поне в България. Никой не знае, как ще се развие живота. Аз например почнах с автомобил за няколко стотин лева. Сега вече имам втори нов, като вторият е с 10 000 лева по-скъп от първия. Ако вървя все така, нищо чудно в скоро време да се чудя, каква премиум марка да взема. И понеже Форд ми харесва като марка, бих предпочел и те да имат нещо над Мондео, смятащо се за премиум. Не е същата работа да карам Ягуар или Волво. Тия марки вече не са на Форд така, че искам нещо наистина произведено от Форд и смятащо се за Форд. Защо не Линкълн? Линкълна на митрополит Кирил във Варна събра очите на журналистите, разбуни духовете и предизвика малка революция в обществото ни. А това е само един американски Форд, смятащ се за премиум марка в щатите :) Ей това имам предвид като казвам, че е хубаво и Опел и Форд да имат премиум автомобил.
  • #10
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ще се окаже накрая,че Бъчваря е мургавото казанлъшко *** с 12-те аудита от немския дилър.Начина му на изказване е едно към едно с т.нар. Бъчвар.***,какво да очакваш от него!Само плоски лъжи.Калпаво семе са,ей!Нищо не става от тях.