IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen отново "народен автомобил"

VW подготвя бюджетна кола, която ще е по-евтина от Up!

Volkswagen отново

Volkswagen възнамерява да конструира нов модел, който да струва по-малко от наскоро лансирания Up!. Дали най-големият немски автопроизводител ще оправдае репутацията си от далечното минало на „народен автомобил“ ще покаже времето, но идеята е в неговата гама да има бюджетна кола. Според предварителната информация евтиният VW ще струва с около 20% по-малко от настоящия най-достъпен модел на Volkswagen - Up!. Това означава, че бъдещото возило би трябвало да се предлага за около 7500-8000 евро.

С бюджетното си возило VW ще атакува пазарите на развиващите се страни и основно Китай и Индия. Проектирането и дизайнът на модела трябваше да са плод на съвместната работа на немците с японската компания Suzuki. Двете марки си партнираха, но неотдавна скъсаха взаимоотношенията си, след което изпълнението по договорите за създаването и производството на колата бяха отложени. С проектът за бюджетното возило VW се занимава бившият шеф от Opel Ханс Демант. Първите планове за реализацията, разработени от Демант би трябвало да се появят през есента на тази година. Ако се премине към изпълнение, то ще са нужни няколко години докато моделът бъде качен на конвейра.

Както стана известно четиривратата версия на Up! Ще се продава на европейските пазари за около 10300 евро, а двувратата - с 475 евро по-малко.  

 

 

0 от 500
  • #9
    9 rate up comment 15 rate down comment
    До Дошо ( преди 12 години )
    Адвокатите на този когото наричаш *** само да те усетят, фамилията ще ти разкатаят! Внимавай какво пишеш!
  • #8
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    А и аз това го знам отдавна и съм го казвал многократно ама вагинистите не асимилират информацията.ХахахахаВАГ ще го издухат след време ако продължават да се правят на тарикати.Ама имахме проблеми в леярната.ми бракувайте ги и ги претопете бе смешнико.
  • #7
    16 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    ДА бе по-добре.Един описан случай с елементарно решение срещу СПУКАНИ ГЛАВИ ЗА 2000 ЕВРО за нова глава.И се разбира, че директора на тая жалка фирма знае за проблема и се спотайват като мишки.Ба и жалката фирма.
  • #6
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Онзи ( преди 12 години )
    не е ли малко рано за първи април??
  • #5
    18 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    kolko mnogo glupaci komentiat edin ot nay-uspeshnite koncerni v sveta... kakva BG komediq samo xaxaxaxa
  • #4
    26 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е пак е по-добре от Хюндай и30 който още на 1000км. и вече дефектира а на 4000 вече не може да пали и си гасне сам.: http://hyundai-bg.com/forums/viewtopic.php?f=8&t=5802
  • #3
    20 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Така както са ги натоварили на влак директно в някоя леярна да ги стоварват.Що за скраб та да дава луди пари човек за това че били немски.
  • #2
    15 rate up comment 11 rate down comment
    az ( преди 12 години )
    Я прочетете колко са качествени Вагиналите http://***.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=23120
  • #1
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Da dokato se namotat Fiat/Suzuki 6te gi skasat.India i Kitai....da...da.