IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley e готов с луксозен SUV за Женева

Цената на антомобила ще бъде над 120 000 паунда

Bentley e готов с луксозен SUV за Женева

Кога най-после Bentley ще бъде готов с машина, с която да атакува класа на луксозните SUV-машини? Около този въпрос се спекулира още от миналото лято, когато шефът на компанията Волфганг Дюрхаймер обяви, че се изучава възможността Bentley да създаде подобен автомобил.

С приближаването на изложението в Женева, което е през следващия месец, твърденията за появата на луксозен кросовър с марка Bentley се увеличават непрекъснато.
Според съобщения в английските медии, които се позовават на източници от компанията, автомобилът е напълно готов и ще дебютира в Женева.

Той е построен на платформата PL71, на която са конструирани Audi Q7, Porsche Cayenne и Volkswagen Touareg. Кросовърът е снабден с бензинов, W12 мотор с турбо, но ще се предлага и в хибриден вариант. В него участват разработен съвместно с Audi двигател V8, който е комбиниран с електромотор, чиито батерии могат да се зареждат от електрическата мрежа.


Очаква се цената на машината да бъде около 120 000 паунда (143 000 евро), като тя ще открие един напълно нов клас на луксозни кросовъри, в който няма да има конкуренция. Такава обаче ще се появи съвсем скоро, защото Lamborghini също подготвя подобна машина. Тя трябва да бъде готова за изложението в Пекин през април.

Тагове: bentley suv
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Ми НЕ Е вече.Нали виждаш, че това не е Бентли бе.Това е Фолксваген Туарег пуснат в производство далечната 2002г.*** той вече е МОРАЛНО остарял бе пич.Ще му сложат други тенекии и ще го продават на двойна цена.На такова нещо само такива лапета като тебе се кефят.
  • #15
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Значи, Дошо, Бентли не е хубав автомобил, добре!:)
  • #14
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Няма спирка! Чук след чук! Не само RR ще направят на валяк (на него ще му отива, тъй като си е камион), но и Ламборджини и Астън и всичко, което е що годе прилично, ще бъде превърнато в товаро-подемна техника! Дано поне Ферари спрат до FF - 4X4!!!
  • #13
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Аман ли?Ти понеже ще си ги купиш хах.Хубавото си е хубаво а случая не е такъв.Това не е хубава кака, а стара чанта ама напудрена и ще я продават за нова сеш се?Със стари к..ви нов бардак правят.
  • #12
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Добре че бяха концерни като БМВ, ФВ, Форд да възродят марки като Бентли, Ягуар, Ролс Ройс ... Бугати, Дошо! Бугати! Че аман от грозни тойоти, хюндаи и всякаквии подобни азиатски возила!
  • #11
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо то е като при жените, гледаш готините каки, неможеш с пръст да ги пипнеш! Ама не казваш че са грозни, нали така! А гаджето грозничко! Съгласи се, Бентли не е автомобил за всеки, но това не го прави лош! Никак даже!
  • #10
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо напиши японска и корейска марка автомобили конкУренти на Бентли!
  • #9
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Не бе обективни сме за разлика от гъзарите с пачките тука като теб.Ти понеже много си навътре в нещата си купи тоя Фолксваген от преди 10 години, ние *** ще предпочетем нещо по-ново.
  • #8
    9 rate up comment 8 rate down comment
    До Кико ( преди 12 години )
    Кико недей така, брат!Този само това чака- да бъде забелязан и после няма спирка.Не го разлайвай допълнително,защото и без това явно е безделник, който дреме 24 ч. във форума.
  • #7
    9 rate up comment 9 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    ахаха Дошо колко е зареден с отрицателна енергия,недей така злобните хора никой не ги обича,не разбра ли,че е адски комплексарско с повод и без повод да сереш.Като нещо не ти изнася и не можеш да го променипш ставаш и си тръгваш,но ти просто си толкова нещастен от живота си,че се опитваш всячески да предадеш нещастното ти настроение,така не се живее доше,така се оцелява,като ***.