IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus RX премина през модернизация

Появиха се снимки и на F Sport версията.

Lexus RX премина през модернизация


Настоящото поколение на Lexus RX е на пазара от 2009 година и вече му е време да претърпи обичайната модернизация. В интернет пространството се появиха първите снимки на обновения Lexus RX, които са сканирани от брошура на модела.

Снимките представят японската версия на Lexus RX, която няма да се различава осезаемо от тази, предназначена за Европа.

Както личи от снимките, проходимият модел е получил обновен дизайн, създаден според новия дизайнерски език на луксозната японска марка. Предната част е оборудвана с новата, намръщена радиаторна решетка, която видяхме най-напред при Lexus GS. Виждат се още нови LED светлини, променени брони и джанти с нов дизайн. В салона също се очакват промени, които ще засегнат най-вече волана, уредите на централната конзола и предлаганите тапицерии.


Моделът ще има и F Sport версия, която също присъства на появите се снимки. Спортната модификация ще се предлага за версиите RX 350 и RX 450h Hybrid, както и за предназначената за Япония - RX 270.

Lexus RX F Sport се отличава с по-агресивен дизайн, благодарение на променената радиаторна решетка, семплия спойлер, затъмнените светлини и по-големите джанти. В салона пък присъстват спортен волан, алуминиеви педали и спортни седалки. Lexus RX F Sport ще получи и модифицирано, по-спортно настроено шаси.

Промени в техническите характеристики на Lexus RX не се очакват. Премиерата на обновения Lexus RX трябва да се състои в близките няколко седмици.

Тагове: f sport lexus rx
0 от 500
  • #21
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Лексус IS 350 се продава вСАЩ, 306 к.с., вече и AWD, когато се появи бе най-бързият седан в класа си, получеи много награди-за двигател и т.н. и бе по-бърз от Порше Кайман по ускорение. Сетне немците "се ядосаха" и го "напълниха" с турбини и коне.За мен това е Лексуса-мечта!
  • #20
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Лексито е мн добре ( преди 12 години )
    Една добра идея би била Ф спорт версиите да се оборудват с 305 к.с. 3.5 версията на двигателя а не с 249 при хибрида и 268 при бензиновия. Но и така да оставят нещата пак е супер. Апък и наскоро имах възможност да карам RX350 и да ви кажа, че колата даже не е и близо до ускорението от 8 секунди до 100 дадено от производителя. Така е не е и близо, защото в ръчен режим постигнах време под 7 секунди
  • #19
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Лексус е най-уважаваната марка в САЩ заради надежността си и обслужването на клиентите си.В Европа я почитат само разбирачите, повечето са с убеждението от стария мит за немското качество, което рухна след роботизацията и излизане на преден план организацията на производство,използвана от японците,за постигане на висока надежност! А и манталитета-японецът работи за собствена чест, докато немеца (или турчина)не му ли плащат добре, си дига чукалата и напуска.
  • #18
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Значи Лексус са на правилен път щом хейтърите злобеят и се пръскат от яд.Радвате ме хейтърчета. Продължавайте все така! Вие сте показател, че нещата вървят в правилната посока.
  • #17
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Slav78 ( преди 12 години )
    Абе парен не, ама виж на гумени *** и *** е друга работа.
  • #16
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Прав е Slav78, какво се заяждате? И парен двигател нямат дори, толкова са изостанали тия от Тойота. Ха-ха-ха
  • #15
    11 rate up comment 3 rate down comment
    az sum za do6o ( преди 12 години )
    vednuj do6o da e prav ot purviq komentar u statiqta si4ki drugi ste mrusni gadni zaveslivi ku4eta sus edin duma MIZERNICI
  • #14
    13 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Slav4o kaza"dage nyamat dizelov motor".Kakvo da im otgovorish na hora s takova mislene,koito giveyat v 20 vek?
  • #13
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Slav78 ( преди 12 години )
    Забележете, че промени по техническите характеристики не се очакват. Е какво тогава да чакаме, какво да ме провокира да си купя тази кола? Даже нямат дизелов мотор. За две брони и шепа диоди май май не си струва.
  • #12
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Лексус правят голям скок в дизайна, а не само някое ъгълче на фар или ръбче над дръжките, с въвеждането на така наречената форма "пясъчен часовник" на решетката да стане опознавателна за всичките лексуси.