IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti готви премиерата на уникален Veyron

Жълто-черният Bumblebee е направен само в един екземпляр

Bugatti готви премиерата на уникален Veyron

Volkswagen ще покаже на започващото утре (б.а. - сряда) изложение в Катар собствените си виждания за това как трябва да изглежда една суперкола. Уникалният Bumblebee е построен на базата на Bugatti Veyron 16.4Grand Sport и е направен в един-единствен екземпляр. Той е украсен предимно в жълто, като черно има само по джантите и долната част. Това е направено за да се подчертае и без това малката височина на машината.



Салонът на роудстъра също е оформен в жълто-черната гама, като цветовете ярко си контрастират. Нормалният Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport  оценен на 1.4 млн. евро, а за да може да се добави Bumblebee към името бъдещият собственик на тази кола ще трябва да плати още 200 000 евро.



Роудстърът е снабден с 16 цилиндров двигател с мощност 1001 к.с. и свалящ се покрив, за чиято направа е използван карбон. Максималната скорост на автомобила със свален покрив е 350 км/ч. От Bugatti не са притеснени, че машината няма да може да се продаде, като уточниха, че всички 150 машини Veyron Grand Sport 45, които ще бъдат произведени, вече са намерили своите нови собственици.
 

0 от 500