IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Във френската столица ще видим и новите Skoda Octavia и Mazda6

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Очакваният с огромен интерес дебют пред публика на седмото поколение на един от най-популярните автомобили в света - Volkswagen Golf, ще се състои на автомобилното изложение в Париж през есента. Това разкри немското издание Auto Motor und Sport, позовавайки се на свои източници в конецрна.

Освен новият Golf във френската столица ще бъде представено и следващото поколение на Skoda Octavia, Mazda6, Opel Junior и миниван на BMW с предно предаване.

Германското издание потвърждава това, което вече се знае за Golf VІІ. Той ще бъде по-дълъг и по-широк от последната версия. И ще бъде първият автомобил на Volkswagen, създаден върху новата платформа MQB, на която по-късно ще се появат Golf Plus, Touran и Scirocco.

Досега фото-шпионите на няколко пъти успяха да хванат новия Golf, който обаче бе сериозно замаскиран. Друго немско издание Autobild публикува изображение на автомобила с подробонности за него. Той ще получи гама от двигатели в диапазона от 85 до 180 к.с. В базовата си версия Golf VІІ ще бъде с предно предаване и 6-степенна механична скоростна кутия. Машините с най-високо оборудване обаче ще бъдат със 7-степенен автомат DSG и задвижване на четирите колела.

Като опции ще се предлагат система за следене на ограниченията на скоростта, интернет и навигация от ново поколение. Цената на новия Golf ще бъде около 19 000 евро.

Снимка: Autobild.de

Тагове: mazda6 octavia opel junior mqb
0 от 500
  • #72
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Смешно е да сравняваш ауди с клюндай. Все едно да сравняваш частен самолет с градския транспорт. А ти се кефи на новата елантра, идеално пасва на хора от ниската летва в обществото мечтаещи за седан..
  • #71
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Мисля,че всеки от нас има глава на раменете си,и сам решава каква кола да кара.А не да слуша коментари от разни псевдо форуми.
  • #70
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе хора,не мислите ли,че всичко в една кола е въпрос на качествена подръжка?Защото и аз имам колега с Голф 4,който за 4 години е сменил само 2шарнира,2биелетки и подгревни свещи. Ако това не е здрава кола...
  • #69
    7 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 12 години )
    Да, такава кола мога имам само в кошмарите си. 38 000 лева за подобно недуразумение е прецаквация отвсякъде. Моята кола е от същия клас, дизел и я взех за по-малко от 30 000 лева. Един колега си взе Голф, може да напише роман за посещенията си в сервиза. С единия от дефектите дори се примири и твърди, че колата била правена за Източна Европа, иначе не били чак толкова дефектни. Аз само се подхилквам.
  • #68
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Наистина е добра новина-добре че няма да има такава немска кошара.
  • #67
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А още по добрата новина е,че такива коли може да имате само в сънищата си....
  • #66
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    По-добрата новина е,че Ауди А6 и А7 в дори не влязли в челната тройка за Кола на годината,спечелена безапелационно от Хюндай Елантра.Не е ли прекрасен живота!
  • #65
    1 rate up comment 4 rate down comment
    d22 ( преди 12 години )
    Германците сигурно се молят VW Passat да е загубил в Щатите за Кола на годината от Hyundai Elantra само заради отвратителния дизайн.
  • #64
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    С две думи,Golf 7 е грозен,ръбат кошник.
  • #63
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това сте фенчетата на немски талиги.Все в бъдеще време говорите какво ви се иска да стане,ама НЯМАА,Тойота Корола е най-продаваната кола и най-здравата!