IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Във френската столица ще видим и новите Skoda Octavia и Mazda6

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Очакваният с огромен интерес дебют пред публика на седмото поколение на един от най-популярните автомобили в света - Volkswagen Golf, ще се състои на автомобилното изложение в Париж през есента. Това разкри немското издание Auto Motor und Sport, позовавайки се на свои източници в конецрна.

Освен новият Golf във френската столица ще бъде представено и следващото поколение на Skoda Octavia, Mazda6, Opel Junior и миниван на BMW с предно предаване.

Германското издание потвърждава това, което вече се знае за Golf VІІ. Той ще бъде по-дълъг и по-широк от последната версия. И ще бъде първият автомобил на Volkswagen, създаден върху новата платформа MQB, на която по-късно ще се появат Golf Plus, Touran и Scirocco.

Досега фото-шпионите на няколко пъти успяха да хванат новия Golf, който обаче бе сериозно замаскиран. Друго немско издание Autobild публикува изображение на автомобила с подробонности за него. Той ще получи гама от двигатели в диапазона от 85 до 180 к.с. В базовата си версия Golf VІІ ще бъде с предно предаване и 6-степенна механична скоростна кутия. Машините с най-високо оборудване обаче ще бъдат със 7-степенен автомат DSG и задвижване на четирите колела.

Като опции ще се предлагат система за следене на ограниченията на скоростта, интернет и навигация от ново поколение. Цената на новия Golf ще бъде около 19 000 евро.

Снимка: Autobild.de

Тагове: mazda6 octavia opel junior mqb
0 от 500
  • #52
    1 rate up comment 6 rate down comment
    до joko ( преди 12 години )
    Написа ли си домашното моето момче? Сополките обърса ли си?
  • #51
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Създал е собствен клас само в пропагандните приказки на Ауто-Билд и то само в Европа. Светът е много по-голям и нямма Голф клас. Има Корола клас,която е найпродаваният автомобил
  • #50
    4 rate up comment 11 rate down comment
    d22 ( преди 12 години )
    Това е модел създал собствен клас,който носи неговото име. От 1974 год. никога в този клас не е имало друг по-продаван автомобил,поне в Европа.И никога не е имало автомобил, който да е спечелил една класация преди него. Това може да не се харесва на всички, но е факт. Както е и нормално да има много клиенти, които да изберат друга марка и модел.Но еталона е само един и той се казва Golf.Той винаги ще е малко консервативен,малко скучен,без "авангардни изгъзици", просто защото не са му необходими.
  • #49
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Класа е голфов само в Европа,където е дома на Голф. В САЩ примерно класа не е голфов,както и в много други държави. В Япония пък класа е Корола. Не говорете само от собствената си камбанария. Светът е много по-голям.
  • #48
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Голф НИКОГА не ебил най-продаваната кола в света. Това едно, второ- Голф не е губил сравнителен тест в Ауто-Билд,които само тази похвала им остана към немските коли,след като японците доминират в прегледа на качеството ,където симпатията не работи,а има цифри.
  • #47
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не съм фен на вагените харесва ми само Туарега, Пасат СС и Голф. Голф 7 със сигурност не изненадва много, но пак ще е най-продавания модел в света. Това е защото този модел като излезе и останалите марки започват да се съревновават винаги с него. Винаги е еталона и доколкото поне съм чел досега не е изгубил нито един сравнителен тест с други марки в този клас. А това вече си е постижение. Единственото лошо в този Голф е цената. С цени започващи от 19000 евро си е доста скъпа кола.
  • #46
    9 rate up comment 5 rate down comment
    1 ( преди 12 години )
    Няма красива странична линия.Предницата е демоде. Не съм фен на ФВ, но пък много харесва новия Пасат. Но това не.....
  • #45
    13 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Германската евтиния пак ни залива.Ширпотребата Голфче пак е същото -грозно и безлично и в 7-мо поколение.
  • #44
    7 rate up comment 9 rate down comment
    гражданска защита ( преди 12 години )
    Моля без повече статии които показват как немските групи смазват евтинийките от япония и корея понеже техния единствен фен от гетото м айтос вече наводни целия град в ***! Така се е изпуснал че мирише чак до сарафово, моля ви тези новини да ги ограничите да са невидими за доставчика в *** махала в айтос! Защото за 3-ти ден трябва да почистваме тези фекалии, а повярвайте ми - по неприятно от това да чистиш *** на *** няма!
  • #43
    20 rate up comment 4 rate down comment
    2012 ( преди 12 години )
    Нека празника в Перник започне,СЕГА :)