IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Във френската столица ще видим и новите Skoda Octavia и Mazda6

Volkswagen Golf VІІ ще се появи в Париж

Очакваният с огромен интерес дебют пред публика на седмото поколение на един от най-популярните автомобили в света - Volkswagen Golf, ще се състои на автомобилното изложение в Париж през есента. Това разкри немското издание Auto Motor und Sport, позовавайки се на свои източници в конецрна.

Освен новият Golf във френската столица ще бъде представено и следващото поколение на Skoda Octavia, Mazda6, Opel Junior и миниван на BMW с предно предаване.

Германското издание потвърждава това, което вече се знае за Golf VІІ. Той ще бъде по-дълъг и по-широк от последната версия. И ще бъде първият автомобил на Volkswagen, създаден върху новата платформа MQB, на която по-късно ще се появат Golf Plus, Touran и Scirocco.

Досега фото-шпионите на няколко пъти успяха да хванат новия Golf, който обаче бе сериозно замаскиран. Друго немско издание Autobild публикува изображение на автомобила с подробонности за него. Той ще получи гама от двигатели в диапазона от 85 до 180 к.с. В базовата си версия Golf VІІ ще бъде с предно предаване и 6-степенна механична скоростна кутия. Машините с най-високо оборудване обаче ще бъдат със 7-степенен автомат DSG и задвижване на четирите колела.

Като опции ще се предлагат система за следене на ограниченията на скоростта, интернет и навигация от ново поколение. Цената на новия Golf ще бъде около 19 000 евро.

Снимка: Autobild.de

Тагове: mazda6 octavia opel junior mqb
0 от 500
  • #92
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Африканците знаят какво да избират и най-продаваната кола там е Тойота.
  • #91
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В Африка карат стари,много стари и нови Тойоти! Ти не гледаш ли телевизия бе. В Либия други коли не се виждат! В Саудитска Арабия,Сингапур е пълно само с японски коли. Мерцедесите стари,много стари ги карат Албанците и Българите.
  • #90
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В африка карат само стари, много стари мерцедеси. Бившите колонии на Великобритания като ЮАР е популярен и ленд роувъра. А президентите им на всички африкански страни се возят Ес класи. Провери ЮАР коя е най-продаваната кола, те африканци знаят какво да избират. От другите няма статистика вероятно заради беднотията. Беднотия голяма колкото акъла ти!
  • #89
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Гоуф се продава само в Германия,където пътищата са перфектни,както горивата,обслужването и частите и е една от най-скапаните и трошливи коли.Тойота се продава навсякъде и навсякъде е еталон за качество.В Африка или планините или пустините гоуф някой да е виждал???Само Тойота се вижда,по-рядко:Нисан,Хонда и Мицубиши.Немски талиги само на асфалта и там пак не устискват...
  • #88
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Така е ,където трябват здрави коли, се купуват Тойоти.
  • #87
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е то как няма да те е срам да излезнеш със стара тойота, тя е идеална за конфликтни зони. Хем евтина, ако я взривят да не ти пука, хем върви що-годе добре. Освен това много пъти сме си говорили че тойотите са що-годе калпави коли, но по дизайн са над 10 години назад! Скоро даже дачия ще ги минат с новите модели!
  • #86
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Королите след 10 години са най-здравите коли. Прочети германските технически прегледи.В категорията на най-старите коли Корола е сред най-здравите! А не Голф. Голф се разпада след 10 години, виж калпавите 4-ки тракат като трактор беларус. В България ,където са най-бедни карат трошки Аудита и Мерцове,така е и в Албания.А в САЩ дето са гламави карат Короли и Камрита. В цяла Африка и Либия изкараха войната със стари Тойоти, понеже нямат чупене.
  • #85
    7 rate up comment 11 rate down comment
    АС ( преди 12 години )
    По света хората карат автомобили по 5 години и си купуват нови. Нормално е много от хората да избират Тойота, защото е по-евтина. В България обаче, където голяма част от колите са на 10+ години няма как хората да карат Короли, защото Королите след 10 години се разпадат!
  • #84
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нека не върви в такива изпаднали държави кат Вългария и Албания. Естествено е хубава кола да върви в хубава държава като САЩ. А в България и Албания най-много вървят старите мерцедеси и аудита.
  • #83
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Те хората за СВЕТА му говорят, той за автокъщите в София пак разтяга.... Разберете, светът е повече от това, което виждате с очите си... И, да - от Витоша по-високо има, даже и от Искъра по-дълбоко също...