IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И дизеловата BMW 6-Series вече е с xDrive

BMW 640d xDrive разполага с 3.0-литров агрегат с 2 турбини и мощност 313 к.с.

И дизеловата BMW 6-Series вече е с xDrive


Компанията BMW показа нова модификация на 6-Series, оборудвана с дизелов двигател и със системата за задвижване на четирите колела xDrive.

Под капака на новата версия има 3.0-литров дизел с 2 турбини, който дава 313 к.с. и 630 Нм. Двигателят ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди и е комбиниран с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Това е малко по-бързо от версията със задно задвижване, чийто резултат е 5.5 сек. Както и при останалите модели на BMW, максималната скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч.

От баварския концерн съобщават, че разходът на гориво при смесен цикъл възлиза на 5.7 л/100 км, а изхвърлените вредни емсии СО2 - 149 г/км. Цените на BMW 640d xDrive засега не са известни.

Тагове: bmw 640d xdrive
0 от 500
  • #46
    6 rate up comment 4 rate down comment
    d22 до Дошо ( преди 12 години )
    Докато чакаш Honda-ta нищо не ти пречи да рискуваш да ми повярвашл Още по-вече,че съм поканил и всички които искат да дойдат, а кафето е от мен.И не виждам защо да те лъжа? По тоя начин бих компрометирал най-малкото ник-а си.Поканата е отправена и ти решавашл
  • #45
    5 rate up comment 6 rate down comment
    101Rider ( преди 12 години )
    Дошо що ми слагаш -, сериозно вземи си смени ника!
  • #44
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Брей толкова сериозно звучиш, че ще ти повярвам
  • #43
    8 rate up comment 5 rate down comment
    101Rider ( преди 12 години )
    Отваряш произволна статия в Аутомедията и какво виждаш:дошо, миризлив дошо, мошо, *** за дошо, ошо, бошо, до дошо, истинския дошо, ошо върху дошо... да се смееш ли да плачеш ли!Геро, ти сериозно ли?!
  • #42
    8 rate up comment 4 rate down comment
    d22 до Дошо ( преди 12 години )
    Тогава аз те каня на една среща, примерно на една безиностанция в София, където могат да дойдат и вси'ки, които са във форума и искат да дойдат. Аз поемам кафето за тези, които дойдат. Какво мисли ?
  • #41
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    ЗА всеки избор си има причина нали се сещаш?АЗ *** и фенчета никого не съм наричал.Поне трябваше да ти направи впечатление, че никого не обиждам!Обиди сипя само по адрес на всичко що е собственост на ВАГ :-)
  • #40
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Gero ( преди 12 години )
    Ниско разположена решетка, издължени "дръпнати" фарове... добре че баварските дърводелци решиха да копират японски дизайн, че иначе още щяха да правят неудачните си грозилища.
  • #39
    6 rate up comment 6 rate down comment
    d22 до Дошо ( преди 12 години )
    И разбирайки, че непределено време се "заглеждаш" по една кола на 7 години, която сама по себе си е чудесна, но в най ниския сегмент като клас,мисля, че едва ли точно ти си човека който да дава оценки на другите, особенно подобни като "***" "фенчета" и други, защото най-малкото ставаш смешен.
  • #38
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    АЗ пък разбирам, че ЛЪЖЕШ!!!
  • #37
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Аз пък на моя Туарег всичко му смених, егати ***.Сеш се?