IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на Kia Cee'd 2012

Корейците разкриха напълно външността на новото поколение Cee'd.

Нови снимки на Kia Cee'd 2012


През миналата седмица корейската компания Kia разпространи първото официално изображение на новото поколение Cee'd. Днес, в интернет пространството се появиха още две снимки на модела, благодарение на които вече можем да добием ясна представа за това как ще изглежда Kia Cee'd 2012.

Дебютът на модела ще се състои тази пролет в дните на автомобилния салон в Женева, а през лятото стартират и продажбите в световен мащаб.

Както вече знаете това не е фейслифт или пък нов костюм за стария модел, а съвсем нова кола. Дизайнът на новия С'eed е значително по-спортен, като отговаря на настоящата философия на Kia, която марката демонстрира с появата на Rio, Picanto и кросоувърите Sportage и Sorento.

Cee’d 2012 се конструира на платформата на новия Hyundai i30. Все още няма официална информация за задвижващите агрегати на новия модел, но запознати твърдят, че под капка на колата ще се поставят новоразработения 1,1-литров СRDi мотор, с който вече се сдоби Rio, както и 1.6-литровия GDI турбо-мотор с мощност 201 коня, какъвто анонсираха, че ще има в Hyundai Veloster Turbo.

0 от 500