IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на Kia Cee'd 2012

Корейците разкриха напълно външността на новото поколение Cee'd.

Нови снимки на Kia Cee'd 2012


През миналата седмица корейската компания Kia разпространи първото официално изображение на новото поколение Cee'd. Днес, в интернет пространството се появиха още две снимки на модела, благодарение на които вече можем да добием ясна представа за това как ще изглежда Kia Cee'd 2012.

Дебютът на модела ще се състои тази пролет в дните на автомобилния салон в Женева, а през лятото стартират и продажбите в световен мащаб.

Както вече знаете това не е фейслифт или пък нов костюм за стария модел, а съвсем нова кола. Дизайнът на новия С'eed е значително по-спортен, като отговаря на настоящата философия на Kia, която марката демонстрира с появата на Rio, Picanto и кросоувърите Sportage и Sorento.

Cee’d 2012 се конструира на платформата на новия Hyundai i30. Все още няма официална информация за задвижващите агрегати на новия модел, но запознати твърдят, че под капка на колата ще се поставят новоразработения 1,1-литров СRDi мотор, с който вече се сдоби Rio, както и 1.6-литровия GDI турбо-мотор с мощност 201 коня, какъвто анонсираха, че ще има в Hyundai Veloster Turbo.

0 от 500
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    pro power ( преди 12 години )
    Бре какви разбирачи сте всички бре. Супер е Киата вие карайте си 10 годишните бракми!
  • #16
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    "Бих си взел, такъв само ако трябва да избирам между китайски,..." не,лек.Ти може да купуваш коли само на теория.Ауди 80-ката пред колибата ви е достатъчно доказателство за финансовите ви възможности.Ти и семейството ти сте бадни кавали!Ще гледате новите коли на картинки.
  • #15
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Боби ( преди 12 години )
    Много добре изглежда.
  • #14
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    КУРейски автомобил!? Бих си взел, такъв само ако трябва да избирам между китайски, руски, индийски и севернокорейски такива. За щастие има немски и японски, които ако ги сравним като качества (не говоря за цени) са на много, ама много по високо ниво. Дори и цената, киата е на цената на шкода и сеат. Ако не сте препили с некачествен алкохол вероятно корейския ще ви се стори и симпатичен.
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    1! ( преди 12 години )
    Колата изглежда добре, момчета няма защи да си кривите душата! По семпла и издържана даже страничната линия има известна доза финес! Колкото и да отричате изглежда ОК! Колкото до качеството,щом шефовете на ФауВе ходят по изложенията да търсят дефекти по изложените Хюндаи и Кии мисля ,че няма нужда и да коментираме! Като я пуснат ,ще видим какво е и дереджето с механиката!
  • #12
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Абе как ще сравнявате хюндай с друга кола, хюндай е все едно ролс ройс - хубаво ти мирише на катун вътре, пластмасите са като онези дето ги събирам от сметището а най-хубаво е радиото - като онова от 2лв на женския пазар! Да не говорим колко е пъргав един хюндай, точно като коня на каруцата - ту върви ту не върви! И въпреки всичко това е най-най-най добрата кола на пазара, гарантирано от световно известния авто критик дошо галошо!
  • #11
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Прилича на Форд, на Опел, На Голф...все ми тая, в крайна сметка е красива. А това е, в крайна сметка, което има значение. Преди време бях наел една Киа Рио за няколко дни и ,честно казано, останах доволен от нея. Единствено не ми допадаха евтините пластмаси в купето, но в последните модели променят нещата.
  • #10
    12 rate up comment 4 rate down comment
    m1letooo ( преди 12 години )
    dobra e:))
  • #9
    14 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И за служебни не стават, не издържат! Виж, Шкода или Дачия са супер за такива.
  • #8
    13 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ей пак крадено от тук, крадено от там. Но за евтина служебна кола става.