IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Със 160 км/час в насрещното

60-годишна жена не разбра, че кара в насрещното платно в продължение на 30 километра.

Със 160 км/час в насрещното

"Шофьор с разрешително да убива", така определиха американските медии 60-годишна дама, шофирала със 160 км/час в насрещното платно в продължение на 30 км.

Опасната ситуация се разиграла в сряда около 2 часа сутринта на магистрала в близост до Вашингтон, САЩ, след като жената смесила алкохол и лекарства и се качила на своя Lincoln LS (на снимката долу). Полицаите я преследвали в продължение на километри, използвали високоговорители, сирени и дори прожектори, за да я убедят да спре, но без резултат. Накрая предприели крайната мярка да поставят шипове на пътя, с които успели да спрат неадекватния шофьор.

Няколко коли са се разминали на косъм с колата на 60-годишната Памела Драусби, но като по чудо опасната ситуация се е разминала без инциденти.

Жената е арестувана, като са и повдигнати няколко обвинения. Пред полицията тя е заявила, че не помни нищо от случилото се, но според униформените, я чака сериозна ефективна присъда.

0 от 500