IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото поколение Nissan Pathfinder

Повече комфорт, увеличени офроуд възможности и редуциран с 25% разход на гориво.

Това е новото поколение Nissan Pathfinder

Nissan използва изложението в Детройт, за да покаже как ще изглежда продуктовата версия на един от най-успешните модели на марката – Pathfinder. Всъдеходът е представен като концепт, който обаче е почти аналогичен с автомобила, който ще се появи на пазара в САЩ още тази година.

Най-важното около новия Pathfinder е това, че за първи път от 27 г. (откакто съществува този модел) проходимото возило променя концецията си коренно. Новото поколение на колата разчита на напълно нова платформа, която заменя старата, тежка конструкция.

Въпреки това обаче Pathfinder запазва прословутите си възможности извън пътя, твърдят японците, като подчертават, че възможностите му на всъдеход са дори увеличени.

Другата новост при четвъртото поколение на автомобила е, че той предлага много повече комфорт. В салона има място за 7 пътници, които имат достъп голямо количество електронни опции, сред които е инфоразвлекателна система от Infiniti. Интериорът е обзаведен с редица елементи от дърво и алуминий, таблото е с нов, модерен дизайн, а материалите с още по-добро качество.

Техническата новост е обновеният V6 двигател, който се предлага с вариаторна скоростна кутия (CVT). Според Nissan благодарение на новата конструкция и двигател разходът на гориво е редуциран с цели 25%.

Новият Nissan Pathfinder трябва да се появи при дилърите в САЩ и Канада през септември 2012 г. В Европа всъдеходът ще бъде наличност в началото на 2013 г.

Тагове: nissan pathfinder
0 от 500
  • #9
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо до Анонимен ( преди 12 години )
    Ми и аз това казвам де.Понеже ненавиждам ВАГ и за това ги споменах да се учат от Нисан ако искат трошките им да станат поне малко по-добри като качество.
  • #8
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Нисанчо /не долния/ ( преди 12 години )
    Не е като Патрола, но все пак е много добра машина.
  • #7
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Страхотен е, интериор и екстериор перфектен. Човек ще може да си купи Инфинити малко по евтино. Интериора е 1:1 с този на FX. Нисан вървят много добре..
  • #6
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Чарли Шийн ( преди 12 години )
    Вече не съм луд. Премина ми!
  • #5
    20 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Какъв ВАГ бе Дошо?Пред този автомобил те могат да стоят с отворени уста и да им текат лигите.
  • #4
    7 rate up comment 23 rate down comment
    Нисанчо ( преди 12 години )
    Нисан и скъпи материали, това е виц.
  • #3
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Браво на Нисан. Отново ме изненадват приятно с подобренията на този модел. Направили са го доста добре, а вътре е направо перфектен. Изглежда, като висок клас лимузина с тези скъпи материали.
  • #2
    15 rate up comment 31 rate down comment
    Японеца ( преди 12 години )
    Явно Лексус са им вдъхновението на Нисан, по-грозен Сув може да бъде само някой китайски ***.
  • #1
    29 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    ВАГ да гледат как се прави безстепенна скоростна кутия и да се учат, че техния мултитроник не държи на малки моторчета като пукащото глави недоразумение 2.0ТДИ, а хората са я съчетали с V6