IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW впряга електричеството

В Детройт Volkswagen ще представи нов електрически концепт и Jetta Hybrid.

VW впряга електричеството

На автомобилното изложение в Детройт, което отваря врати през януари 2012 година, Volkswagen планира да покаже концептуален електромобил.

“Чистият концепт”, както го нарича Volkswagen, няма да е обвързан с нито един от познатите серийни модели на германския производител.

Той ще притежава уникален дизайн, но все пак у него ще може да се разпознаят някои характерни черти от Beetle. Създателите му предполагат, че това ще му придаде “приятелско” излъчване ще може да се разпознава като член на фамилията. За да няма грешки, те подчертават, че това няма да е електрически  Beetle.

Германският автомобилен концерн ще използва Детройското изложение и за да представи Jetta Hybrid, с която ще се опита да конкурира Toyota Prius. За този модел се знае единствено, че ще бъде оборудван с 1,4-литров турбо-мотор.

Все още не са потвърдени детайлите за неговите технически характеристики.  Все пак е известно, че VW Jetta Hybrid ще се появи на пазара, през ноември 2012 година.

Тагове: vw jetta hybrid
0 от 500
  • #3
    30 rate up comment 6 rate down comment
    Смешна работа ( преди 12 години )
    Е кво да кажат като още са на ниво Концепт. Тойота продават хибриди от 15 години и концептите ги показваха още началото на 90-те годино Смятай колко са назад германците!
  • #2
    28 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    то с електриката може да конглокира а тук за нея нищо не пише. кво се хвалят като нищо реално не казват.
  • #1
    24 rate up comment 12 rate down comment
    Чичко Тревичко ( преди 12 години )
    На дизайн е ПО-Добра от Тойотата но чисто технически ще е доста трудно да се сравнява :)