IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хванаха Audi A3 на зимни тестове

Очаква се моделът да има и версия седан с 280 к.с.

Хванаха Audi A3 на зимни тестове


Фото-шпионите успяха да уловят и новото Audi A3 по време на зимни тестове в Швеция. Моделът трябваше да се появи още през тази година, но компанията от Инголщад реши да отложи премиерата му за догодина, по време на изложението в Женева.

Автомобилът използва новата платформа MQB, на която ще се конструира и Volkswagen Golf VІІ. Под капака на новото Audi A3 ще има цяла гама нови двигатели, както дизелови, така и бензинови. Един от тях ще бъде новият 1.4-литров TFSI с мощност 140 к.с. Освен това машината ще бъде снабдена със старт-стоп система за по-голяма икономия на гориво.

Очаква се едновременно с премиерата на новото Audi A3 да се появи и "напомпания" вариант S3, за който твърди, че ще използва 2.0-литров турбо-двигател с мощност от 280 к.с.

За първи път при семейството на А3 ще се появи и седан, който обаче ще се предлага на пазара в САЩ. Иначе версиите на каросерията ще бъдат традиционните хечбек, sportback и кабриолет.


 

Тагове: audi a3 s3
0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В този сайт има само един заблуден,който харесва всичко от Ауди.И това е беден *** някъде от казанлъшко,който преди три години хвалеше ауди 80-ката на баща си.Как така за толкова години един истински собственик на ауди (не въшливия ***) не писа тук,че е доволен от колата си?Няма и да има такъв.Който се е опарил от Ауди,не повтаря.
  • #13
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризмата сигурно като сравни стария саморазпадащ се служебен Хюндай на баща си с това А3 и си е казал баси майката това маскирано е 100 пъти по-хубаво от съборетината която всяка сутрин бута, когато баща му тръгва на работа.
  • #12
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Ето ме и мен бе пич.Това Алди не седан ами и лайновоз да го направят няма да сбъркат.
  • #11
    2 rate up comment 8 rate down comment
    до doc ( преди 12 години )
    Колега,ама ти сериозно ли мислиш,че вашето ауди 80 показва нещо повече от отчайваща мизерия?Или си ментално увреден или си мега беден.Това си ти.Толкова си ***,че не осъзнаваш мястото си в обществото,при ***.
  • #10
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Що са го маскирали? И без това никой нямаше да се сети, че е новият модел.
  • #9
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо,вече те е срам да се обозначиш,а?
  • #8
    10 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Колеги, това е миризмата! Той се оглежда само за миризливите клюндай и бълнува че има пари за истинска кола.. Разкрих го по ".Мъка,мъка!". Нормално е да плюе, на всеки който кара стар *** му се иска да има такава кола ама тя се купува с работа, а не писане на коментари от крадения интернет в гетото...
  • #7
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    kato nyamash, ostai komentiraneto za tezi koito imame
  • #6
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Естествено, за това продължавай да оглеждаш москвичите.
  • #5
    11 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И да имам толкова пари,никога няма да ги дам за такава безмислена тояга.