IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault за 2500 евро

Renault подготвя автомобил, който ще продава за три пъти по-малко пари от най-евтиния си модел сега.

Renault за 2500 евро


Renault обяви плановете си да разработи и да пусне на пазара ултрабюджетен автомобил, чиято стойност да бъде под 2500 евро.

За сравнение, посочената цена представлява около една трета от стойността на най-евтините коли, които Renault продава понастоящем.

Разработката на колата ще започне в началото на 2012 година.

Основните пазари на евтиното возило трябва да са развиващите се страни. Въпреки това специалистите на френския концерн очакват, че в определени конфигурации новият автомобил ще намери своето място и в Европа.

Сега, когато световната криза и дълговете доведоха до спад на покупателната способност в редица страни се очаква подобна кола да е особено актуална.

Създаването на новата “рожба” на Renault ще се осъществи под контрола на шефа на бюджетния отдел на компанията Жерар Детрюб.

0 от 500
  • #22
    8 rate up comment 1 rate down comment
    SMOKY ( преди 12 години )
    ura......iskam takav avtomobil.
  • #21
    9 rate up comment 7 rate down comment
    audi ( преди 12 години )
    на мен само каското и разходите по колата са ми повече от 2500 евро на година.ще си ги сменям всяка година и ше съм на далавера.супер чакам го това рено с нетърпения :)
  • #20
    4 rate up comment 11 rate down comment
    рено.БГ ( преди 12 години )
    Ши *** купувати- де ши ходите! Ей ся к'ат въ нагъни кризатъ през зимътъ и на упашки за рено ши съ наридити дажи...Айди идваите де - койту купи 2 рена и 3-тоту е без пъри! Идвайти, чи от глад умрехми в рено.бг!!!
  • #19
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Не, не, Док, ще вика "Пай ся уа, пай са чи ида"
  • #18
    6 rate up comment 10 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Kolata shte ima 4 kolela i volan..,a i tromba i shte vika pazi seee
  • #17
    4 rate up comment 7 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    оф дано не съм аз от тези дето ще си го купуват това ренде. пу пу.
  • #16
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    Пич, ама нищо не си разбрал. Къде видя да хваля Испания?Просто давам пример с нея, зашото го виждам от първа ръка. Където и да потърсиш съответните коли в Европа- по- евтини няма да ги намериш. Да не споменавам, че голяма част от тях са ФРЕНСКО производство, нищо общо с Испания.Така че, моля ви, спрете да говорите преди да мислите. Поне се научете да разбирате прочетеното.И като разбирач веднага те питам- кой произвежда по евтини и качествени коли в този сектор, че говориш кой какво купил?
  • #15
    5 rate up comment 3 rate down comment
    До Ime ( преди 12 години )
    Само не ми хвали Испанци, Италианци и Гърци, ако могат да те излъжат да им дадеш повече пари за по-малко и по-зле свършена работа... Не казвам че няма качествени стоки от там но 50%+1 не сруват и гледат да си вземат парите. Някой, че си продал блокука и някой друг ги е взел в Испания... затова имат бюджетен дефицит. Така че мога да ти обесня много неща, особенно ако аз отговарям за качеството!
  • #14
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Ime ( преди 12 години )
    До "-" и не само:В Испания /и другаде предполагам, тук мога да дам пример от първа ръка" се продават едни миниколички, може да се карат с категория за скутер, двуместни, 50 кубиков вигател, евтини материали, етц. Та най- евтините от тях вървят 5/6 бона. Виждал съм ги, возил съм се в тях, имам поглед над качеството.Така че не ми обяснявйте как кола за 2500 евро може да покрие изискванията на ЕС и да става за нещо.
  • #13
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    То и сега има Тата Нано за $2500, но само в Индия. За да се внася в Еропа трябва да покрие минимални изискавания на ЕС и така вече струва 5,000Е.