IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Добрите шофьори са добри и в секса?

Като най-добри в леглото се отличават отличните шофьори-левичари.

Добрите шофьори са добри и в секса?

За да се изградят добри шофьорски умения хората използват по-малко експлоатираната според редица учени половина на мозъка си - дясната. Същата, която очевидно работи по-добре при пишещите с лява ръка, които се сочат от десетилетие поне като образец за креативност и пример за природно заложен талант, пише Puls.bg


В дясното полукълбо, което управлява движението на лявата половина на тялото, са изградени центрове и зони, отговарящи за повечето необходими действия при шофиране. Областта над дясното ухо, на темето малко към врата, отговаря за 3 D усещанията и възприятията ни. Благодарение на нея можем да осъзнаем собственото си движение в пространството и разминаването с предметите на околната среда, без което шофирането не би било възможно, както и преценката ни за движещите се срещу или до нас превозни средства. Там се намира и центърът за навигация.


Непосредствено до тази мозъчна област към тила стои интерпретирането на видяното през очите и преценката за обектите пред нас – разпознаване на обектите, форма, дистанция.

Когато човек кореспондира добре с тази част на мозъка си, той сякаш е роден да шофира и неминуемо след часове практика се чувства в свои води зад волана, а по-късно се отличава с уменията за точната си преценка на пътя. Е, вярно е, че са необходими и други качества, за да бъде преценката цялостна и движението да става по правилата.

Същите мозъчни области използват и добрите любовници при секс, за да доставят удоволствие не само на себе си, а и на партньорката. На човек, мъж или жена, който добре кореспондира с тези мозъчни зони и няма някакви емоционални задръжки и психологически бариери, създадени му от контакта със социума, не му трябва много време, за да се ориентира за добрите похвати при общата любовна игра за доставяне на по-голяма наслада.

За този успех допринася и зоната за бързината на повтарящите се движения и баланса, която се намира под областта за дистанция и движение, в същото това дясно полукълбо.

Вероятно най-висока оценка за умения в леглото получават отличните шофьори-левичари, не мислите ли?

А защо мъжете все пак са по-добрите в управлението на колата - дължи се на тестостерона, който може да се смята за "хормона на концентрацията". Той е мъжки полов хормон, който в ниски количества се секретира и в женското тяло. Естествено, по-високото му ниво прави мъжете по-рационалните. По-ниският тестостерон обаче също е в полза на шофьорските умения, жените са по-дисциплинираните водачи на пътя. Така че изводите по-горе не изключват и представителките на нежния пол.

Още новини от Puls.bg

0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Анонимния с статията преди девет часа е прав.ха ха ха.само си губя времето да чета такива глупави статии
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    .... ( преди 12 години )
  • #12
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От тъпата статия не разбрах добрите шофери или тези с левите ръце са добри в секса.Абе *** статия,като *** и авторите на сайта и статията.Аз и без научно изследване мога да докажа обратното.Добрия шоферлък не е по рождение,а е въпрос на опит.Колкото повече опит имаш толкова си по-добър.Същото е и със секса.Само,че щом толкова много караш,явно не ти остава много време за секс и по тази логика няма как да си добър в едното и лош в другото.ДАПаджии,такситжии и проф.шофери са лоши любовници
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Гошо Зила ( преди 12 години )
    "Добрите шофьори са добри и в секса?"ТАКА СИ Е
  • #10
    6 rate up comment 2 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Прикрит левичар може да е човек на който му е по-удобно да си служи с лявата ръка, но си служи с дясната поради "добро възпитание". Т.е. всички виждат, че е десничар, но всъщност той е левичар. Съжалявам че толкова надълго и нашироко трябваше да обяснявам една шега. Дали имам или нямам катастрофи аз си знам, просто трябва да се прочете статията и един средно интелигентен човек би разбрал какво искам да кажа. Доказват го и няколкото + които има въпросното ми мнение.
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    аз не познавам добър шиофиор, който да няма ПТП. напротив - познатите ми които нямат ПТП всички са лоши но внимателни. и бавни и пречещи а останалите. естествено това не значи че ако имаш често ПТПта си добър, но горното със сигурност съм го забелязал. така че 66 да не се хвали много.
  • #8
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    @66 светни ни моля те какво значи прикрит левичар!Относно колегите по-долу си мисля,че не те познават вероятно,но правят коментар на педалският ти пост.Сексуално може да не си ***,но мнението ти е педалско...
  • #7
    15 rate up comment 4 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    @ до: 66Ти познаваш ли ме, че говориш такива неща за мен? И от позицията на какъв ме поучаваш!? Нямам какво да признавам, но като гледам вече двама от коментиращите говорят за гейове, само мога да гадая в каква среда се движат! Започвам да се притеснявам за аудиторията на този сайт!
  • #6
    10 rate up comment 18 rate down comment
    до: 66 ( преди 12 години )
    Прикрит левичар или прикрит ***?Няма нужда да се прикриваш,признай си!Казваш,че нямаш нито една катастрофа.Е как да имаш,като първо книжка трябва да изкараш.Друг е въпроса,че ти самият си една голяма катастрофа.Относно проучването,то е пълен т***шак.Абсолютни глупости на търкалета.Ако следваме тъпата логика на проучващите то значи,че всички добри пилоти,шоф'ори,любовници,космонафти и хора занимаващи се с прецизни дейности трябва да са левичари.Да ама не е така.Понеученитеда го бяха проверили
  • #5
    8 rate up comment 4 rate down comment
    до 66 ( преди 12 години )
    Тука дами се съмнявам дали има, но някое *** може да ти налети