IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият автомобил от завода в Ловеч е готов

Той е тестов Great Wall Voleex C10.

Първият автомобил от завода в Ловеч е готов


Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Voleex C10.

С асемблирането на автомобила се стартира така нареченото пробно производство, чиято цел е тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили.

С пробното производство, служителите на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения, казват от компанията.

Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината, а самото производство трябва да стартира от началото на 2012 година, когато ще бъде открит и завода на компанията.

Както вече знаете Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за България, в която в момента се предлагат автомобили произведени в Китай.

До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – на 22. 

Още по темата:

Колите от Ловеч ще вървят и на газ

Цените на ловешките автомобили
Съвместни предприятия на Great Wall Motor Co. с немци

Тагове: great wall voleex c10
0 от 500