IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият автомобил от завода в Ловеч е готов

Той е тестов Great Wall Voleex C10.

Първият автомобил от завода в Ловеч е готов


Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Voleex C10.

С асемблирането на автомобила се стартира така нареченото пробно производство, чиято цел е тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили.

С пробното производство, служителите на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения, казват от компанията.

Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината, а самото производство трябва да стартира от началото на 2012 година, когато ще бъде открит и завода на компанията.

Както вече знаете Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за България, в която в момента се предлагат автомобили произведени в Китай.

До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – на 22. 

Още по темата:

Колите от Ловеч ще вървят и на газ

Цените на ловешките автомобили
Съвместни предприятия на Great Wall Motor Co. с немци

Тагове: great wall voleex c10
0 от 500
  • #37
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Zavoda edva "prohodil"i veche go spavate,takmo nqkoi neshto da napravi v tazi darjava i ...aman ot kritici i zavistnici
  • #36
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Dacia po-kachestveni li sa
  • #35
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    za 17000 Mercedes li iskate
  • #34
    6 rate up comment 3 rate down comment
    China made ( преди 12 години )
    Не знам за Китайското качество но напоследък много зачестиха репортажите от протести на Китайци срещи Германско качество..............
  • #33
    9 rate up comment 7 rate down comment
    petar ( преди 12 години )
    единственото хубаво нещо е че ще се прави тук нещо дори и подобие на кола,и ще се отворят нови работни места,това е ,а иначе това подобие на кола за 15990 ,няма кои да си го купи за тия пари има фиат пунто,пежо 207,рено клио,поло и още куп други вече утвардени коли,за тоя кинеф китаиски трябваше да го пуснат на 5000 лева за да има някакви продажби
  • #32
    8 rate up comment 6 rate down comment
    До предния ( преди 12 години )
    Качеството си има цена... или за толкова пари толкова кола
  • #31
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Двигателите се внасят от чужбина, скоростите и шасито също. Ние само сглобяваме чарколяците и наричаме това завод???? в Авто билд преди две, три години направиха тест на някакъв джип греат уал, който показваше огромен спирачен път, недействаща ЕСП, а на краш тестовете автомобилът се провали тотално. Надявам се, че тези проблеми ще бъдат отстранени без автомобила да стане скъп като Х5.
  • #30
    9 rate up comment 6 rate down comment
    1! ( преди 12 години )
    Мога да кажа само честито и успех в начинанието! Колкото до герберската ще кажа само ,че този завод е реабност въпреки въпросната партия. Показателен е факта,че месията го няма на снимката и не реже някоя лента лента.
  • #29
    15 rate up comment 12 rate down comment
    Козунака ( преди 12 години )
    Би било чудесно, ако шевчетата престанат да си правят реклама във форума на сайта и погледнат реално на нещата - в Ловеч няма да се произвеждат автомобили защото:1. Това са подобия на автомобили - виждам вече няколко екземпляра, оприличени на известни марки.2. Тук само ще се сглобяват въпросните подобия - това не е производство.3. Не пишете глупости за Роувър и за моралната му старост - погледнете си двигателите, които ползвате, от коя година са. Какъв им е разходът?
  • #28
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хайдеее ИДН Комерс закривай. Новите таксита вече тръгнаха на конвейра в Ловеч.